Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek traktoros pasival?
Falusi de elmondása szerint mindig is városi lányokkal ismerkedett.
Ha párkapcsolata is lenne és esetleg a nőhöz költözne,mert a nő nem akarna falura költözni,akkor is visszajárna a faluba a traktoros melót csinálni.
Ismerek ilyet.hülyeseh a koltozés.
Online szerelmem. Napi 16 órázik szinte a földeken semmi máshozbnem is ért. Meghalna városban
És meg ott nála a gumicsizmában esnék össze.
De van a szerelem online. Imádjuk egymásr napi videocset együtt kelünk eszünk fekszünk meg szerelemvallomások ezer szóban is egy nap, haralmas ömlengések amiket ugye másokkal (az életben) megélni sem lehet. Csak vele.
Többéves a kaocsolatunk igy persze kisebb megszakítasokkal néha, csinálja a jigsit akarna jönni(300 km-re vagyok), de mindig észnél tartom hogy nincs értelme összefüzni. De irtó helyes amugy. Egy kincs a földeken. Városban alfa lenne. De ..teljesen más az élete életmódja városban nem maradna élve. Én meg ott nála.
Hozzá is mentem 🤣
Egy kicsit járj utána a dolgoknak...
2 MTZ
1 Class
1 Rába
300 hektár föld
20 marha
Annyira buták komolyan az emberek...😃😁
Falusi nőként mondom, falusiként ne akarj pestre költözni, megbolondulnál!
Vagy ha te vagy a nő, akkor jol gondold meg hogy elvárnád e egy olyan embertől aki a természet közelében, jo levegőn, szabadon élt, hogy beköltözzön a zajos, büdös betondzsungelbe egy kis lakásba.
Inkabb költözz te ki. Soha nem akarsz majd visszamenni a városba.
#9, igen, sokan nem tudjak, feltetelezem itt plane nem, hogy egy traktor áraból kijön néhány menőnek mondott audi A6-os
De aki csak ezert jönne össze vele, azt mindenképp megnézném ahogy gumicsizmában ganajoz :D
Mert ugye amég ő egész nap kint van a földeken, az állatokat el kell látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!