Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Össze tudnál jönni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze tudnál jönni olyan nővel/férfival akinek már van gyereke?

Figyelt kérdés
Akadály lenne ha előző párkapcoslatból vagy házasságból van gyerek? Esetleg tapaszatalatok,te hogy döntenél?
okt. 25. 18:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%

Elvált szülőnek legjobb elvált szülővel ismerkedni.

Meg a kor sem mindegy, egy huszonéves nem biztos hogy jó szemmel nézi, még egy negyvenesnek ez már jórészt természetes.

30 éves korom előtt lehet én sem fogadtam volna el, de utána igen. Végül 38 évesen már én is elváltként pici gyerekkel hozzámentem egy 2 gyerekes apukához, és lett még egy közös is.

okt. 25. 19:50
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem
okt. 25. 20:01
 13/21 anonim ***** válasza:
55%

Nem, sajátot sem akarok.

36N

okt. 25. 20:36
 14/21 anonim ***** válasza:
73%
Csakis gyermekes férfi jöhet szóba, mert nekem is van!
okt. 25. 22:48
 15/21 Lady Beth ***** válasza:

Miért ne? Nekem nincs, de szeretnék.

N36

okt. 25. 23:08
 16/21 anonim ***** válasza:
58%
Férjnél vagyok, de amúgy ha ismerkednem kéne, nekem nem lenne probléma, de ne nekem kelljen nevelni meg tanítani, mert 2. Anyuka nem szeretnék lenni. Most arról, egy gyerek sem tehet, hogy már a szülei nincsenek együtt.
okt. 25. 23:19
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem lenne akadály, nekem nincs gyerekem és férjnél vagyok.

45N

okt. 26. 05:56
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen mert ha őt szeretem, akkor mindenestül szeretem, tehát ha van gyereke úgy is.
okt. 26. 07:56
 19/21 anonim ***** válasza:
58%

19 évesen összejöttem. Akkori páromnak hamar lett gyereke és ő nevelte, az anyja volt a hétvégi szülő.

5 évig voltunk együtt, lett közös gyerekünk is (terveztük).

Szétmentünk amikor lányom 1 éves volt, a nagylánya velem maradt, most már 22 éves és 2 napja voltam benn vele, mert szült.

Nagyon jó a kapcsolatunk. Lányom is már 10 éves.

Nem mindegy milyenek a körülmények, az ex...

Itt evvel nem volt gond, amíg anyós a közelbe nem költözött.

Azóta volt egy 5 éves kapcsolatom, neki nem volt gyereke és tudta azt is, hogy én nem akarok többet. Ő meghalt.

Volt olyan pasi akivel ismerkedtem, de már az elején is az ex kezte a keverést, le is léptem.

Olyan is volt hogy az adott férfi gyereke valahogy abszolút unszimpatikus volt.

Olyan férfivel jönnek össze, akinek rendezett az élete és normális kapcsolata van az exével...úgy hogy ha lehet 1 gyereke legyen és ne sokkal fiatalabb, mint lányom.

Nem lenne türelmem több gyerekhez.

De most is olyannal ismerkedem, akinek nincs.

Hozzáteszem direktbe nem nagyon ismerkedem hogy most randi és párt keresek. Mindig sodort az élet olyan embereket elém, akivel egész egyszerűen úgy alakult.

Még annyi, hogy ha nagyon szerelmes lennék pusztán azért mert 2 gyereke van nem mondanám, hogy nem (persze ha normálisak a körülmények).

N 32

okt. 26. 09:06
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Kizárt: nem jó ötlet egy használt emberrel összejönni...
okt. 26. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!