Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Össze tudnál jönni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze tudnál jönni olyan nővel/férfival akinek már van gyereke?

Figyelt kérdés
febr. 3. 13:50
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
68%
Ha szerelmes vagyok, akkor nem akadály, természetes hogy elfogadom.
febr. 3. 23:33
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nekem is van gyerekem, és baromi nehéz. Pedig nyilván szeretem, meg egy kedves, okos kislány, nem problémás. De így is annyira kimerítő egész nap az ő igényeit előtérbe helyezni. Saját gyereket sem akarok többet, nemhogy még másét ahol még csak az a feltétel nélküli szeretet sincs meg ami átlendítene a nehézségeken.

Szerencsére az apjával jó a házasságunk, de ha szétmennénk szerintem én egyedül maradnék amíg a gyerek nem nő fel. Mert nekem nem kéne gyerekes, akinek nincs gyereke az meg vagy akar előbb-utóbb sajátot, vagy kifejezetten nem bírja a gyerekeket. Nekem egyik opció sem játszik. Max akkor jönnék össze gyerekes férfival ha már felnőtt gyerekekről lenne szó, de az olyanok meg korban lennének még öregek hozzám.

febr. 4. 01:09
 33/41 anonim ***** válasza:
73%
Nálam pont aktuális a dolog. A csavar annyi a történetben hogy mi iszonyú régóta ismerjük egymást. A gyerkőc 11 éves. Nekem nincs, és nem is szeretnék soha. A gyereket szívesen elfogadnám, de tudom milyen az exnej... Ennek tudatában ebből a dologból semmi nem lesz. A pasi pedig nagyon szeretné, de ez engem visszatart. Ha normálisan állna hozzá az exe, akkor semmi akadályát nem látnám.
febr. 4. 01:30
 34/41 anonim ***** válasza:
0%
33# ezt nem értem hogy ha te csak egy exnej niatt nem jössz össze a pasival? Amikor mindketten szeretnétek? Mi ez?
febr. 4. 02:59
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Özvegy gyerekes nőként gyerekes férfival hozott össze a sors, örülök is neki.
febr. 4. 05:01
 36/41 anonim ***** válasza:
33# ?
febr. 4. 07:29
 37/41 anonim ***** válasza:
81%

34

Egy ex nagyon meg tudja keseriteni a parkapcsolatot hiszen a gyerek miatt kell tartani a kapcsolatot.

febr. 4. 07:31
 38/41 anonim válasza:
69%

Nem.

A páromnak szeretek én lenni a legfontosabb. Ha már van gyereke, akkor nyilván ő lesz az, nem én. Én majd a sokadik leszek a sorban, és lehet mindig alkalmazkodni a gyerekhez...

Randink lenne, de a gyerek az apjánál akar aludni? Nem gond, megyünk majd máskor vacsorázni.

Utaznánk, de a gyerek előtte nap eltörte a kezét? Hopp, lefújva az egész, úszott a szabadságom is.

A gyerek anyja is állandóan a képben lenne, engem ez is zavarna. Tudom, tudom, vannak normális exek, de hadd ne aköré szervezzem már a karácsonyt, hogy a párom volt felesége éppen mit hogyan szeretne.

febr. 4. 12:55
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Én tavaly, amikor elkezdtem párt keresni, úgy voltam vele, hogy 35 felé tartva már kevesebb olyanból tudok válogatni, akinek nincs gyereke, ezért nem zártam ki, de úgy voltam vele, hogyha lehet, akkor nem (nem találom meg a hangot a gyerekekkel, nem lennék jó anya sem... plusz amit én mozaikcsaládokban látok általában, abból köszönöm szépen, nem kérek, mert a magyarok többsége nem tud kulturáltan és intelligensen válni... így meg nem akarok lenni apukának az ingyen fix p...i meg a pótanyu, aki a fontossági sorrendben a 26., és aki annyit nem érdemel meg, hogy a gyerekkel szemben fellépjen apu, ha undorító suttyó módon viselkedik vele a gyerek, vagy hogyha az ex utolsó pillanatban odaszól, hogy "tudom, hogy nálam lenne most hétvégén a gyerek, és tudom, hogy már évek óta terveztek egy romantikus hétvégét, de köhhintettem kettőt, ezért most átviszem Karcsikát és ígyjártál" és akkor még annyira nem képes apu, hogy keressen egy bébiszittert vagy az egyik nagyival vigyáztasson rá)
febr. 4. 13:21
 40/41 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem akarok pótanyukát játszani sem más gyerekét nevelni...
febr. 6. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!