Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért történik ez? Ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik ez? Ennyire szorongom?

Figyelt kérdés

Ismerkedem lassan 1 hónapja már valakivel és nagyon tartalmasak a beszélgetéseink, randizni csak kétszer voltunk eddig viszont sokáig tartottak és nagyon nagyon jók voltak. Nekem alapvetően nem megy könnyen az ismerkedés, nem is volt még kapcsolatom, általában akikkel kapcsolat közelben voltam ők egyik napról a másikra felszívódtak, és most hogy ennyire klikkelek valakivel és jól érzem magam vele, a második randink óta elképesztően sokat agyalok ezen az egészen és mindig icipici dologba bele akarok látni valami problémát (ezt neki nem mondom és nem vetítem ki a beszélgetéseinkre) de ha 2 napig pl nagyon el vagyunk foglalva és nem beszélünk akkor is a hideg ráz,hogy elhagynak és már előre begyakorlom a mondatokat ha erre kerülne sor. Nagyon durván túlnő rajtam a szorongás. Mit tegyek?

24/N

febr. 2. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"a hideg ráz,hogy elhagynak"

Nem hagyhat el, ha még nem vagytok együtt. Nincs veszítenivalód. Csak örülhetsz annak, hogy jól érzed magad vele, amikor együtt vagytok.

febr. 2. 19:18
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Tudom, hogy látszólag nem idevágó kérdés, de megkérdezhetem, hogy milyen a kapcsolatod apukáddal?
febr. 2. 20:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Lassan halad apránként. Nem ugy néz ki hogy neki számitanál. Szépen kivárja mig beérsz addig szerintem simán elvan masokkal.
febr. 2. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:
pff
febr. 2. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak mert 1 honap alatt 2 rwndi a többi meg csak duma. Siman talonban vagy csak kivárásra játszik. Mikozben masokkal meg a tárgyra tér. Ebbol gondolom
febr. 2. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem ad okot nem szorongásra, bizalomra. Valszeg nem is erölteti magát.
febr. 2. 21:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Élvezd a vele töltött időt, ettől nem kell rettegni. Ez olyan mintha rettegnénk egész életünkben, mert ki tudja mikor fogunk meghalni. A halál biztos bekövetkezik, az viszont nem biztos, hogy elhagy. Élvezd a vele töltött időt és beszélgetést.
febr. 3. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!