Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetnék,ha szorongok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék,ha szorongok az új kapcsolatomban? A lány túlságosan nyomul?

Figyelt kérdés

Van egy lány,akivel most jöttem össze,tök jól működött minden,de elkezdett ő nagyon érdeklődni meg már ilyen nagyon távoli jövőt meg családot tervezne velem 2 hét ismertség után és én úgy érzem, egy kicsit bepánikoltam ettől.

Normális ez ?Mit lehet tenni?

Tetszik,meg jó vele a szex, viszont kicsit ijesztő, hogy folyton velem akar lenni, nekem ez egy kicsit sok. Mondtam neki,hogy kicsit félek ettől a helyzettől,de ő azt mondta,h ilyenkor nem kell az első ilyen érzés miatt abbahagyni.

2022. aug. 15. 15:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ő is túltolta, de nekem kicsit úgy jön le, hogy te viszont nem vagy szerelmes belé.
2022. aug. 15. 15:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy normális. Nyugodtan mondd meg neki határozottan, hogy szinte még kapcsolat is alig van, pár hónapig jegeljétek a családalapítás témát, amíg ki nem derül, kijöttök-e egymással.

Aztán majd ráértek beszélni a hosszútávú tervekről.

N

2022. aug. 15. 15:57
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Abban van igaza, hogy egy-egy dolog miatt nem kell kidobni valamit. Illetve nem ismerjük a hátteredet. Lehet, hogy sok a másik, de az is lehet, hogy neked vannak gondjaid a kötődéssel. Én simán eltudom képzelni ezt a helyzetet úgy, hogy tök normális, meg úgy, hogy nagyon nyomul.

Egy dolgot viszont nem tudok elképzelni, hogy én ne tudjam mit akarok. Ha engem ez a lány érdekel hát hülye vagyok én, hogy zavarjon h tervez velem? Ha meg nem érdekel, akkor vállald fel, hogy nem érdekel, nem kell az ő nyakába varrni.

2022. aug. 15. 16:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagy különbség van aközött, hogy 2 hét után a karácsonyi családi látogatások beosztását tervezi, esetleg a jövő évi eljegyzésről beszél, vagy egyszerű kérdéseket tesz fel, hogy akarsz -e házasodni, szeretnél -e, és ha igen hány gyereket; majd egyszer.

Melyikről van szó? Ha az utóbbi, akkor nincs okod szorongásra. Azt meg, hogy milyen gyakran találkoztok, azt be kell osztani, nyilván vannak egyéb programjaid is, ez idővel kialakul.

2022. aug. 15. 16:34
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

A kérdező azt írta, családot tervez vele. Ez elég egyértelmű szerintem, és főleg elég korai is.

Nő vagyok, de engem is megijesztene ez a különösen ragaszkodó hozzáállás.

2022. aug. 15. 16:38
 6/11 Mathus ***** válasza:
100%
a kérdésre: a modern párkapcsolati pszihológia szerint amikor a partnerek eldöntik, hogy ez most nem egy laza kapcsolat, akkor az alapvetéseket MINDIG tisztázni kell. Tehát ha vki tudja, hogy egyszer családot szeretne (ez nem jelenti alapból azt, hogy azzal akivel aktuálisan együtt van), azt a kapcsolat legelején el kell mondani. Vagy hogy vegán, vagy hogy remote melókat akar élete végéig csinálni, vagy poliamor. Tökmindegy mi az, de ezek fundamentumok, és tudja, hogy nem AKAR ezeken változtatni. És ezt a legelején tisztázni kell, hogy ne 3-4 év menjen rá a semmire. Ez nem nyomulás, ez pragmatizmus.
2022. aug. 15. 17:07
 7/11 anonim ***** válasza:
6, azt mindig éreztem, hogy ezt így kell csinálni, de tök érdekes, hogy a modern párkapcsolati pszichológia is ezt mondja.
2022. aug. 15. 17:21
 8/11 anonim ***** válasza:
67%

Huh... Én az ilyen tapadós nőktől mindig menekültem, mint a tűztől. Az ilyenek szoktak 1000% -on égni az első pár héten/hónapban, aztán ha megszületik a gyerek, a férfi már csak egy gyereknevelési segéd és pénzkereső gép lesz számukra, akit lehet basztatni mindennel.

Szerencsére én mindig ügyesen kihátráltam, ha ezt éreztem egy ismerkedés elején, de sok haverom óvatlanul belesétált hasonló nők csapdájába, azóta olyanok, mint a zombik, már csoda, ha három havonta a nő "elengedi" őket két órára dumálni.

2022. aug. 15. 17:36
 9/11 Mathus ***** válasza:

#7: nagyjából az van benne, amit mondasz:

[link]

(egy kis Mended Light)

2022. aug. 15. 17:48
 10/11 anonim ***** válasza:
22%
Ha neked a felszínes, családtól, gyerektől viszolygo, minden bokorban kapható, felszínes ri bik kellenek, akkor válassz olyat, olyat úgyis ezerszer több esélyed van találni. Aztán ne legyen panasz!
2022. aug. 15. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!