Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetnék,ha szorongok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék,ha szorongok az új kapcsolatomban? A lány túlságosan nyomul?

Figyelt kérdés

Van egy lány,akivel most jöttem össze,tök jól működött minden,de elkezdett ő nagyon érdeklődni meg már ilyen nagyon távoli jövőt meg családot tervezne velem 2 hét ismertség után és én úgy érzem, egy kicsit bepánikoltam ettől.

Normális ez ?Mit lehet tenni?

Tetszik,meg jó vele a szex, viszont kicsit ijesztő, hogy folyton velem akar lenni, nekem ez egy kicsit sok. Mondtam neki,hogy kicsit félek ettől a helyzettől,de ő azt mondta,h ilyenkor nem kell az első ilyen érzés miatt abbahagyni.

2022. aug. 15. 15:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Soha nem értettem az ilyen embereket akik túlzottan hamar beszélnek házasságról és gyerekvállalásról. Ennyi idő alatt nem bizonyosodik be hogy az egy életre szóló kapcsolat lesz, de még szeretetről sincs szó, még meg sem ismert rendesen. Arról nem is beszélve hogy ha nem éltetek még együtt akkor minek erről beszélni? Első lépésnek az is elég lenne ha tudjátok egymásról hogy kinek mi van a fejében, akar-e házasodni vagy családot, aztán idővel kiderül mi lesz belőle.
2022. aug. 16. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!