Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira étterembe hívott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira étterembe hívott, de én szorongok, ha nyilvános helyen kell ennem. Most mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Életemben először megesett velem, hogy olyasvalaki hívott el randizni, akiért így is odáig vagyok. Egy étterembe hívott. Kb. gondolkodás nélkül igent mondtam. Viszont én sajnos nagyon feszengek, ha nyilvános helyen kell ennem. Nem is vagyok nagy evő, nem szeretek enni, inkább csak otthon, filmezés közben. Egyenesen rosszul leszek; ha le kell ülnöm nyilvános helyen egy asztalhoz, és enni. Közben meg azt sem akarok, hogy furának nézzen. Szerintetek elmondjam az igazat, hogy nem szeretek éttermekben étkezni, és kérjek másik helyszínt? Vagy mi legyen? Nem akarom ezzel kiábrándítani, persze előbb/utóbb megtudná. De attól is félek, hogy majd nem fogok tudni enni a randin (ilyenkor sokszor annyira stresszelek, hogy nyelni sem tudok), és az is furcsán venné ki magát, miután kirendeltem az ételt.
2023. júl. 10. 08:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el! Egy szabad téri helyszín jobb lenne neked.
2023. júl. 10. 08:25
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan írd meg neki, hogy étterem helyett egy kavézó jobb lenne. Esetleg ajánlhatsz is egyet.
2023. júl. 10. 08:36
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Simán írd meg, hogy egy kötetlenebb, beszélgetősebb találka jobb öltet lenne, mondjuk egy kávézóban.

Nem is értem, biztos udvarias akart lenni, de evés közben egyébként sem beszél az ember, ha az ismerkedés és beszélgetés a cél, akkor menjetek sétálós-lecsücsülős- fagyinyalós programra, állatkertbe, múzeumba, vagy simán kávézóba.

2023. júl. 10. 09:30
 4/17 anonim ***** válasza:
63%
Egy ilyen semmiségben sem mersz nemet mondani egy tkp teljesen ismeretlen embernek? Az baj. Ha már az első alkalommal sem mered kifejezni az igényeidet és belemész olyan helyzetekbe, amikhez nincs kedved, akkor ennek rossz vége lesz, ha esetleg kapcsolatba kerültök.
2023. júl. 10. 09:32
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem jó első randin enni. Igyatok valamit, javasolj inkább egy kávézót. Éreztesd hogy nem a randit akarod lemondani, csak a helyszínt szeretnéd megváltoztatni. Viszont hogy rögtön étterembe akar vinni, az jó jel :) nagyon tetszhetsz neki.
2023. júl. 10. 09:43
 6/17 A kérdező kommentje:
#4 nem annyira ismeretlen, ősz óta csoporttársam az egyetemen😁
2023. júl. 10. 09:57
 7/17 A kérdező kommentje:
Egyébként nem is az kérdéses, hogy nem merem áthelyezni a randi helyszínét, hanem hogy megmondjam-e neki a szorongásomat (mert ha alakul valami köztünk, akkor ki fog derülni).
2023. júl. 10. 09:59
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Később elmondhatod, igen. Hogy neked nem komfortos étteremben enni. Én pl nem szoktam vacsorázni, ezért sem fogadnék el egy vacsorameghívást. Meg amúgy első randira ez túlzás, olyan feszengős.
2023. júl. 10. 10:08
 9/17 anonim ***** válasza:
24%
hívd el a lakásodba vagy ő az övébe.
2023. júl. 10. 10:55
 10/17 anonim ***** válasza:
27%
vegyetek pizzát és egyétek meg valamelyik padon a játszótéren.
2023. júl. 10. 10:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!