Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira étterembe hívott, de én szorongok, ha nyilvános helyen kell ennem. Most mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Életemben először megesett velem, hogy olyasvalaki hívott el randizni, akiért így is odáig vagyok. Egy étterembe hívott. Kb. gondolkodás nélkül igent mondtam. Viszont én sajnos nagyon feszengek, ha nyilvános helyen kell ennem. Nem is vagyok nagy evő, nem szeretek enni, inkább csak otthon, filmezés közben. Egyenesen rosszul leszek; ha le kell ülnöm nyilvános helyen egy asztalhoz, és enni. Közben meg azt sem akarok, hogy furának nézzen. Szerintetek elmondjam az igazat, hogy nem szeretek éttermekben étkezni, és kérjek másik helyszínt? Vagy mi legyen? Nem akarom ezzel kiábrándítani, persze előbb/utóbb megtudná. De attól is félek, hogy majd nem fogok tudni enni a randin (ilyenkor sokszor annyira stresszelek, hogy nyelni sem tudok), és az is furcsán venné ki magát, miután kirendeltem az ételt.2023. júl. 10. 08:21
11/17 anonim válasza:
Tehát már egyből titkolózással, meg félelmekkel indul a kapcsolat.
Szép előjelek...
12/17 anonim válasza:
Ha komolyabban alakul valami, elmondod. Addig fölösleges. Ez nem olyan életbe vágó információ, mint például a gyermekvállalás kérdése.
14/17 anonim válasza:
Soha nem megyek zárt helyre első randira, mindig séta, padon üldögélés és fagyizás, ilyesmi jöhet csak szóba.
15/17 anonim válasza:
Vigyen engem, az éttermi randik a legjobbak szerintem
16/17 anonim válasza:
De miért nem mondod meg neki? Nem értem. Én is utálok ilyen helyeken enni. Mikor 2 éve randizni mentem egy szimpatikus sráccal (azóta már a párom) és ilyen helyre hívott akkor megmondtam neki hogy ne haragudjon de nem akarok ilyen helyen randizni. Inkább vettünk fagyit és elmentünk sétálni. Nyisd ki a szádat és ne legyél beszari.
26N
17/17 anonim válasza:
Menjetek a mekibe, mint a többi ragyásfejű fiatal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!