Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extremul szorongos es szegyellos felnott nok ti hogy oldodtok randin?
Tudom, le leszek pontozva, de szerintem ez felnőtt nőnél gáz. Legalábbis én nem tudnék olyan nővel elképzelni egy egész kapcsolatot, akinek egy csók is problémát jelent. Nem a lányom keresem, hanem a barátnőm.
Ettől függetlenül ne aggódj. Mérföldekkel türelmesek ilyen jellegű dolgokban a férfiak, mint a nők.
Úgy, hogy nem randizok idegennel.
Zárkózott vagyok, nehezen oldódok fel ismeretlenek társaságában még annyira is, hogy bekapcsolódjak a beszélgetésbe, nem még hogy nyalogassam a manduláját.... brr.
Ráadásul nálam a csók a szerelem kifejezése, el se tudom képzelni, hogy hogy lehetnék szerelmes bárkibe néhány találkozó alapján.
Olyan emberrel megyek el randira, akit már jól ismerek, akiben bízok, akivel már van közös pont, és akivel már úgy megyünk oda, hogy érezzük, hogy több van köztünk.
Így még soha nem okozott gondot.
Idegent nem tudnék megcsókolni, és nem is látom be, hogy miért kellene.
Én extrém szégyellős vagyok, többen mondták már, hogy kevés ilyen félénk nőt láttak, mint én. Ennek ellenére nem érzek késztetést arra, hogy innom kellene randin.
Ha valaki mindenáron késztetést érez erre, azt inkább alkoholistának tartanám, nem hinném hogy akkora összefüggésbe lenne a szorongással.
Miért kéne bárkivel is csókolóznod, ha nem kívánod?!?
Miért erőszakolod meg magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!