Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Raszolhatok a baratomra ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Raszolhatok a baratomra ilyen keves ido utan h fürödjon meg?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben a baratom raszokott arra h nem fürdik. Itt van nalam 3-4 napig es nem cserel ruhat es nem is furdik. 4 honapja vagyunk egyutt. Engem viszont zavar. Illetve most hala ennek oda lent viszketek, hasznalunk gumit, de előtte hozzam er lent anelkul is. Valahogy igy elment a kedvem. Nem merek neki szólni hogy menjen el furdeni. Ti mit ajánlotok hogy lehet ezt finoman kozolni, vagy celozgatni ra?
2022. máj. 30. 11:55
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
100%
OMG. Dugtok, de nem mersz szólni, hogy fürgyé' le. Jó kis kapcsi...
2022. máj. 30. 11:57
 2/60 anonim ***** válasza:
100%
Fúj, ez undi. Hogyan szexeltek ha nem fürdik?? Mondd neki, hogy büdös és nem fogsz vele lefeküdni addig, amíg nem tiszta és jó illatú. Én biztos nem szexelnék több napja nem mosdott emberrel. Alapból minden szex előtt lefürdünk.
2022. máj. 30. 11:58
 3/60 anonim ***** válasza:
100%

Finoman?

Ha erre magától nincs igénye, akkor az elég sok problémát felvet.

2022. máj. 30. 12:00
 4/60 anonim ***** válasza:
72%
Ne fürggyé le
2022. máj. 30. 12:01
 5/60 anonim ***** válasza:
100%
Amikor egymás mellett feküdtök, kezdj el feltűnően a levegőbe szimatolni, majd fintorogj. Beszélgetés nélkül legfeljebb ezt tudom elképzelni. :D
2022. máj. 30. 12:04
 6/60 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen szólj neki, hogy fürödjön szex előtt.

Fertőzést is összeszedhetsz miatta.

2022. máj. 30. 12:06
 7/60 A kérdező kommentje:

Igen nalam is ez az alap h furdok elotte, meg utana is. A celozgatasokat nem veszi. Peldaul ha ilyet mondok h menjel el nyugodtan furdeni van bekeszitve torolkozo stb., Vagy hogy epp mosok berakjam a te ruhaid is?

Az a baj h eddig nem volt ilyen.

Beszélni tudunk, de nem tudom hogy lehetne ezt finoman kozolni. Nekem ez nagyon kellemetlen. Foleg h amugy az orrom extra érzékeny mindenre es ezzel tisztában is van.

2022. máj. 30. 12:20
 8/60 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell finomkodni basszus. Szexelsz vele. Innentől nem kéne tabutémának lennie.
2022. máj. 30. 12:21
 9/60 A kérdező kommentje:
Es ha megharagszik érte?
2022. máj. 30. 12:24
 10/60 anonim ***** válasza:
100%
akkor egy kretén....
2022. máj. 30. 12:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!