Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Raszolhatok a baratomra ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Raszolhatok a baratomra ilyen keves ido utan h fürödjon meg?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben a baratom raszokott arra h nem fürdik. Itt van nalam 3-4 napig es nem cserel ruhat es nem is furdik. 4 honapja vagyunk egyutt. Engem viszont zavar. Illetve most hala ennek oda lent viszketek, hasznalunk gumit, de előtte hozzam er lent anelkul is. Valahogy igy elment a kedvem. Nem merek neki szólni hogy menjen el furdeni. Ti mit ajánlotok hogy lehet ezt finoman kozolni, vagy celozgatni ra?
2022. máj. 30. 11:55
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:
Vagy szimplán hazaviszem
2022. jún. 1. 10:48
 32/60 A kérdező kommentje:
Hmm hat asszem nem leszünk joban. Eljott megint valtoruha nelkul hetfoig.
2022. jún. 1. 23:02
 33/60 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy kifogtál egy igénytelen büdösbogarat. :(
2022. jún. 2. 07:08
 34/60 anonim ***** válasza:
100%
Mesélj majd mi történt!
2022. jún. 2. 08:51
 35/60 anonim ***** válasza:
100%
Nem sértésnek írom, de valahol téged is minősít ez az egész szituáció. Hisz valahol, mégis elfogadod a helyzetet, mégha nagyon zavar is.
2022. jún. 2. 09:56
 36/60 A kérdező kommentje:

Igazából nem lenne vele semmi gond, ha ez nem lenne. De eddig nem volt ilyen.

Minosithet sajnos de en az ilyenektol félek, mmint raszolni. Vagy beszolni vkinek ha büdös, mert nem veszi mindenki olyan könnyen.

En meg elég csunya vagyok ugyh orulok h van baratom.

2022. jún. 2. 15:36
 37/60 anonim ***** válasza:
100%

Ez a legrosszabb hozzáállás a dologhoz.

Én inkább vagyok egyedül, mintsem egy igénytelen emberrel. Pedig csúnya sem vagyok. Van egy stílusom, amit sokan nem kedvelnek, de az már más tészta.

2022. jún. 2. 15:40
 38/60 A kérdező kommentje:
En is igy vagyok vele egyébként. De a sracot 4szer utasitottam el, mondtam neki baratok lehetunk és hat azután sem adta fel. Aztan mar ugy voltam vele miért ne.
2022. jún. 2. 15:45
 39/60 A kérdező kommentje:
Csak ebben az a rossz hogy a munkatarsam is egyben.
2022. jún. 2. 15:45
 40/60 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom... :D Szóval az alacsony önértékelésed miatt beéred egy "bárkivel", aki elég kitartó és megpiszkál? Biztosan ő is érzi ezt, hogy nem kell tepernie, ezért hagyta el magát ennyire. Legyen benned tartás, tudatosítsd magadban, hogy többet érdekelsz!
2022. jún. 2. 15:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!