Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha lenne egy csóró párod akinek elfogadtad a
csóróságát mert szereted, s egy nap felhívna lakására
hogy segítségre van szüksége, segítség az lenne, hogy
van több tízmillió forintja papírpénzekben, s szét
kéne válogatni?
41/112 A kérdező kommentje:
Elég baj az hogy csak eltitkolásban tudtok gondolkozni főleg egy olyan esetben ahol ép az ellentéte történik: a megmutatása. Nagyobb a pszichologiai probléma, mint gondoltam. De továbbra se megjátszásrol van szó hanem hogy a saját felszinességed miatt tévesen itéltél meg valakit s kiderult a tévedésed. Ugyanakkor az is kiderult hogy saját magaddal se vagy tisztában, az is baj ha megmutatja a millióit, de az is baj ha nem. de igazábol is meg is válaszolja hogy az általad leirtak a saját belső feszültségeid és ellentmondásaid miatt jelentkeznek problémaként. Jó kapcsolatban nem probléma a pénz akar van, akár nincs. Ahol csak az egyik jó, bármelyik is, akkor ott már gond van. Ezt valami nemlétező határidőre fogni hogy addig kellett volna kiderulnie... ez meg a gyengébb próbálkozások közül való.
2022. ápr. 8. 12:48
42: nem rám reagáltál, de pont emiatt írtam pár válasszal ezelőtt, hogy mivel felszínes dolgok miatt nem gondolok senkit csórónak, én akkor "fogadom" el valaki csóróságát, ha konkrétan azt mondja nekem, hogy ő csóró, vagy ha velem fizettet ki mindent... akkor meg igenis hazudott meg kihasznált, ha kiderül, hogy nem az. Mert olyan nálam nincs, hogy azért azt hiszem valakiről, hogy szegény, mert ilyen vagy olyan kocsija van (vagy épp nincs), hol lakik, milyen ruhákban jár...
2022. ápr. 8. 12:51
Ha nem titkolja, akkor meg mégis miért hinném azt hogy csóró??? Vagy trollkodsz, vagy valami nagyon szürreális világban élsz.
2022. ápr. 8. 12:52
45/112 A kérdező kommentje:
Pl. azért mert a pénz puszta lététől azt hiszed hogy az bűncselekményből származik.
Ennek mi köze ehhez? :D
Újra megkérdezem: Ha nem titkolja, akkor meg mégis miért hinném azt hogy csóró?
2022. ápr. 8. 13:00
47/112 A kérdező kommentje:
Mert felszines vagy de ezt már megválaszoltam párszor.
Mi alapján szűrted ezt le? :D mi felszínes abban, hogy nem tolerálom a hazudozást? :D
2022. ápr. 8. 13:04
Ha a bankszámláján lenne ennyi pénz, mint egy normális embernek, akkor senki nem gondolná. Mivel otthon van ömlesztve (hiszen válogatni kell), így bizony gyanús. Normális ember ilyet nem csinál.
Tisztességes helyen nem adnak így pénzt. Ha munkáért kapta, akkor csak nem olyan barom, hogy a megbízó ad neki egy zsák összeborított bankjegyet, hogy annyi ez Sanyikám, higgyél nekem, hanem megszámolja, akkor máris szépen sorba van rakva. Bankban sem adnak így ki pénzt, hanem szépen címletenként sorba rakva, borítékolva.
2022. ápr. 8. 13:05
50/112 A kérdező kommentje:
Az hogy hazudozásnak hiszed azt ha valakinek bejön az egyik elképzelése.
Kapcsolódó kérdések: