Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha lenne egy csóró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha lenne egy csóró párod akinek elfogadtad a csóróságát mert szereted, s egy nap felhívna lakására hogy segítségre van szüksége, segítség az lenne, hogy van több tízmillió forintja papírpénzekben, s szét kéne válogatni?

Figyelt kérdés
majd fej fej mellett kotegelni.
2022. ápr. 8. 06:40
 71/112 anonim ***** válasza:
100%

De nem arra mondtam, hogy hazug, hogy az ölébe esett a pénz, hanem arra, hogy mivel én felszínes dolgok miatt nem tartok senkit sem csórónak, ezért csak abban az esetben gondolom azt, ha azt mondta... és a kérdés elején baromira nem volt szó arról, hogy 1) hirtelen jutott a pénzhez, 2) be is vallja, nemcsak mutogatja a dellát, azt utána költötted hozzá... tehát az eredeti feltevés szerint, ha ilyen eset lenne, akkor igenis hazudott volna. És jobb kapcsolatban nekem nem hazudik senki, nemhogy még azzal zsaroljon, hogy "ha jogosan lehazugozol, akkor nem viszlek vacsizni"... mondjuk akkor nem is akarnék vele vacsizni, hanem lelépnék.

Ha tényleg hirtelen jut hozzá pénzhez, normálisan bevallja, és nem akkor derül ki, amikor épp szükség lenne a szétválogatásához, és normálisan állna hozzám, azzal nem lenne bajom. Az eredeti feltevéssel, a mismásolással van bajom, meg azzal, hogyha vkinek az eredeti feltevés nem szimpatikus, arra rögtön ráfogod, hogy azért, mert frusztrált a nő, amiért a pasinak sikerült valami, meg azért, mert a nőnek büdös a meló.

2022. ápr. 8. 13:54
 72/112 anonim ***** válasza:
100%
Milyen tengernyi munka az, amit egyben fizetnek ki, vegyes papírpénzzel? Legális üzletkötéseknél vagy utalással szoktak fizetni ekkora összegeket, vagy legalább rendszerezett kp-ban.
2022. ápr. 8. 13:55
 73/112 A kérdező kommentje:
70 ja értem mi a problémád. ne személyesen mondja el hanem a személyes találkozás elött telefonban emailben chaten vagy akár gyakori privát uzenetben. De miért?
2022. ápr. 8. 13:58
 74/112 anonim ***** válasza:
100%

Miért, nem lehet személyesen találkozni máshol, csak lakáson? Ha a jó kapcsolatban vannak vacsorák, azt meg lehet osztani egy vacsora alkalmával is.

(de amúgy miért gond a telefon? e-mailt értem, annak nyoma van... de ha felhívod egy nem nyüzsis helyen, és nem mondasz sok konkrétumot, az miért gond? akkor legalább nem olyan érzete van a dolognak, hogy felcsaltad a lakásodra találka ürügyén, aztán ott, akkor dolgoztatnád... azért normális esetben, ha szívességet kérek valakiről, jó előre megmondom neki, hogy el tudja dönteni, ráér-e, ill. adott pillanatban van-e kedve, energiája segíteni)

2022. ápr. 8. 14:04
 75/112 anonim ***** válasza:
100%

A személyes találkozás miért nem opció?

2022. ápr. 8. 14:06
 76/112 A kérdező kommentje:

71 se arrol nem volt szó hogy hirtelen jutott a pénzhez, se arrol hogy hazug. ti az utóbbit gondoltátok. A közmondás ugye, rossz az aki rosszra gondol. Ti választottátok a hazugságot a másik lehetőség helyett bmiszerint valaki rendbehozta az életét. van egy másik közmondás is: bajban ismerkszik meg a barát, de ugy néz ki ez arra at esetre is igaz amikor sikerul megoldani egy problémát, s a baj megszunik.

"be is vallja, nemcsak mutogatja a dellát, azt utána költötted hozzá."

tehát nem elég ha megmutatja külön be is kell vallani hogy az ott van? Mi jön még? a szexel is igy vagy? nem elég ha eljuttat a csucsra ezt külön el is kell mondania neked?

"Ha tényleg hirtelen jut hozzá pénzhez, normálisan bevallja, és nem akkor derül ki, amikor épp szükség lenne a szétválogatásához"

tehát ahogy megvan a pénz azony nyomban rögötn hivnia kell mert beszámolási kötelezettsége van s nem ér rá addig amig amugy is hivna? pl. mikor végetér a munkaidőd akár neked akár neki? Miféle kapcsolat a tiétek, hogy nem csak beszámolási kötelezettsége van, de ez egyben azonnali is?

nyilván annak budős a meló aki munkával szerzett pénzt el se tud képzelni máskép ha dolgozna akkor ez nem is lenne annyira hihetetlen.

72. egyben kifizetésről nem volt szó, de arrol meg ti nem beszéltetek hogy ha több részletben kap pénzt akkor pontosan hogy van a beszámolási kötelezettség. az első részletnél szolni kell, ott van e értékhatár, vagy mondjuk 20 000 forint alkatt még nem kell szolni de fölötte igen, esetleg akkor is szolni kell amikor esély van a pénzre, vagy akkor ha biztos, s ha pl. biztosnak hiszi de mégsem jön össze akkor hazudott, vagy hogy van ez? De mindez nekem nagyon fura egy kapcsolatban, nálunk szakitás terhe melletti beszámolási kötelezettség nem merul fel, még bőséges határidő esetén se.

2022. ápr. 8. 14:13
 77/112 A kérdező kommentje:
73 tul modern. lehet neten keresztul vezérelt robotkarral akarja válogatni nála a pénzt, home office mintára. vagy ki tudja még mit akar igy...
2022. ápr. 8. 14:15
 78/112 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg részletekben jut hozzá, akkor mi a túróért vár össze ekkora összeget, hogy utána ne bírjon vele?? Akkor válogassa szét részletekben magának és kész, ne másnak csináljon programot csak mert előtte lusta volt.

Amúgy semmilyen elszámolási kötelezettség nincs, engem speciel az összeköltözésig nem különösebben érdekel a másik fél pontos anyagi helyzete.

Ez a sztori nagyon nem kerek amúgy... :D

2022. ápr. 8. 14:18
 79/112 A kérdező kommentje:

74 nem az a baj hogy nyoma van hanem nem értem miért kell egy találkozo elött elmondani bármit amikor maga a találkozo is ép ezért van hogy elmondjanak egymásnak bármit. ha nem tudnak huzamosabb ideig találkozni akkor oké, erre találták fel a telefont, de ha csak a találkozo időpont egyzetetése van akkor minek?

mondjuk valo igaz ez a modern kor sajátossága van aki a szomszéd szobában levő párjával is chatel neten keresztul, de az ilyesmi szerintem inkább betegség mintsem követendő példa...

2022. ápr. 8. 14:18
 80/112 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, ilyen esetben egy normális kapcsolatban nem akkor vallja be az illető a szerzett pénzt, amikor a másikat akarja vele dolgoztatni. Nem feltétlenül kell azonnal, de ne titkolja hetekig-hónapokig, és ne akkor kerüljön a sor "véletlenül" arra, hogy előáll a farbával, amikor melóztatni akarja a kedvest. Ez elég gyanús.

Azt, hogy eljuttat a csúcsra, azt tudom magamtól, amikor megtörténik. Nehogy már a pasi jobban tudja, hogy nekem mikor van orgazmusom, te jó ég :D. Viszont amikor bármilyen fontosabb dolog történik a másikkal, egy normális, szerető, hosszabb kapcsolatban azt illik megosztani a másikkal. Nemcsak a hirtelen házhoz állt pénzt, hanem egészségügyi problémákat, rendőrségi ügyeket, baleseteket, munkahelyről kirúgást / felmondást stb. is. Ezeket nem tudom / látom, amikor megtörténik, ellentétben az orgazmussal. Ha meg csak a szexről van szó, normális kapcsolatban megbeszélik egymással a felek, hogy mikor történik meg az aktus, legalább egy "van most hozzá kedved?" jelleggel, nemcsak bedugod a kukid, amikor neked jó, az is kommunikáció kérdése.

2022. ápr. 8. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!