Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha lenne egy csóró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha lenne egy csóró párod akinek elfogadtad a csóróságát mert szereted, s egy nap felhívna lakására hogy segítségre van szüksége, segítség az lenne, hogy van több tízmillió forintja papírpénzekben, s szét kéne válogatni?

Figyelt kérdés
majd fej fej mellett kotegelni.
2022. ápr. 8. 06:40
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/112 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nekem alap hogy ha segítségre van szükségem valakitől, akkor ELŐRE megkérdezem, elmondom miben kellene segíteni és megkérdezem hogy jönne-e és ha igen akkor mikor.

Nem pedig ilyen-olyan ürüggyel átcsalogatom majd közlöm vele hogy na akkor most neki lehet állni a feladatnak.

2022. ápr. 8. 14:34
 92/112 anonim ***** válasza:
100%

90: a kérdésben nem volt leírva, hogy a nő felszínesen gondolta csórónak, nem az volt a leírásban, hogy "csórónak gondoltad a pasid, aki erre előáll azzal, hogy van pénze". Nyilván a kérdésből indul ki az átlag válaszoló, nem az utólagosan hozzáköltött/hozzáadott dolgokból.

Amúgy meg ha már az a kérdés, hogy megbeszélitek a találkát, és nem már a lakáson törsz rá a kéréssel... akkor az nem azt jelenti, hogy telefonon vagy személyesen mondtad el neki a hírt a pénzről és a kérést? Mert ha felmegy a lakásodra, és ott törsz rá a kéréssel, akkor az bezony "most azonnal segítsél nekem" jelleg, főleg, ha az az első reakciód, hogy "a hülye p...a azért nem segít nekem, mert nem akar dóóóógozni".

2022. ápr. 8. 14:37
 93/112 anonim ***** válasza:
100%
91es a lehető legjobban leírta.
2022. ápr. 8. 14:37
 94/112 A kérdező kommentje:
Ezt a részt már értem. Szólás elött szólsz, nem akkor szolsz amikor szolsz hanem elötte még felhivod és szolsz. Eddig azt hittem hogy a telefonálást email elözi meg d emár egyértelmu hogy a te esetedben telefonálás elött telefonban kell felhivni s egy időpontot kell kérni a telefonhoz. vagy hogy? vagy elöre be kell jelenteni hogy a következő telefonálásban hivni fogod, s utána hivod fel és hivod el? mégse értem... az egyszerubb volt mikor az emailbeli telefon időpont egyezettés volt a téma
2022. ápr. 8. 14:38
 95/112 A kérdező kommentje:
92 ha csoronak hiszi azt aki nem az akkor felszines. nem mindenki mindenáron hazudik mint ti
2022. ápr. 8. 14:38
 96/112 A kérdező kommentje:
92 amiket kitalálsz az csak téged minősit. mifelénk nem szokás igy csicskáztatni a nőt. ha nem akarja megtenni amire kérem, nálunk van joga nemet mondania.
2022. ápr. 8. 14:42
 97/112 A kérdező kommentje:
Viszont igy kiderult hogy nálunk miért nincs bejelentési kötelezettség...
2022. ápr. 8. 14:42
 98/112 anonim ***** válasza:
100%
95: de a kérdésben az volt leírva, hogy a pasi csóró - ami azt jelenti, hogy vagy az, vagy annak mutatja magát. Nem azt jelenti, hogy "hát, a felszínes nőci csórónak gondolta x meg y lóf... hülyeség miatt".
2022. ápr. 8. 14:43
 99/112 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező te komolyan debil vagy?

Első lépés: szólsz hogy lett a pénz (személyesen, vagy telefonban, vagy galambpostán, vagy ahogy tetszik)

Második lépés: megkérdezed hogy majd segítene-e

Harmadik lépés: a megbeszélt időpontban találkoztok nálad és segít

Mi a fene nem érthető ezen???

2022. ápr. 8. 14:44
 100/112 A kérdező kommentje:
98 szerintem olvasd el ujra a kérdést mielött hibás köritésben hivatkozol rá...
2022. ápr. 8. 14:46
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!