Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha lenne egy csóró párod akinek elfogadtad a csóróságát mert szereted, s egy nap felhívna lakására hogy segítségre van szüksége, segítség az lenne, hogy van több tízmillió forintja papírpénzekben, s szét kéne válogatni?
Nem, nekem alap hogy ha segítségre van szükségem valakitől, akkor ELŐRE megkérdezem, elmondom miben kellene segíteni és megkérdezem hogy jönne-e és ha igen akkor mikor.
Nem pedig ilyen-olyan ürüggyel átcsalogatom majd közlöm vele hogy na akkor most neki lehet állni a feladatnak.
90: a kérdésben nem volt leírva, hogy a nő felszínesen gondolta csórónak, nem az volt a leírásban, hogy "csórónak gondoltad a pasid, aki erre előáll azzal, hogy van pénze". Nyilván a kérdésből indul ki az átlag válaszoló, nem az utólagosan hozzáköltött/hozzáadott dolgokból.
Amúgy meg ha már az a kérdés, hogy megbeszélitek a találkát, és nem már a lakáson törsz rá a kéréssel... akkor az nem azt jelenti, hogy telefonon vagy személyesen mondtad el neki a hírt a pénzről és a kérést? Mert ha felmegy a lakásodra, és ott törsz rá a kéréssel, akkor az bezony "most azonnal segítsél nekem" jelleg, főleg, ha az az első reakciód, hogy "a hülye p...a azért nem segít nekem, mert nem akar dóóóógozni".
Kérdező te komolyan debil vagy?
Első lépés: szólsz hogy lett a pénz (személyesen, vagy telefonban, vagy galambpostán, vagy ahogy tetszik)
Második lépés: megkérdezed hogy majd segítene-e
Harmadik lépés: a megbeszélt időpontban találkoztok nálad és segít
Mi a fene nem érthető ezen???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!