Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha lenne egy csóró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha lenne egy csóró párod akinek elfogadtad a csóróságát mert szereted, s egy nap felhívna lakására hogy segítségre van szüksége, segítség az lenne, hogy van több tízmillió forintja papírpénzekben, s szét kéne válogatni?

Figyelt kérdés
majd fej fej mellett kotegelni.
2022. ápr. 8. 06:40
 61/112 A kérdező kommentje:
Az nem bizonyiték a hazugságra ha valakinek lett pénze akinek addig nem volt. Vagy akkor én minden fizetésnapon hazudok, mikor elötte való nap azt mondtam hogy nincs pénzem? vagy ha azt mondtam hogy munkanélkuli vagyok s találtam munkát? Esetleg azt mondom hogy hosszu a hajam s elmegyek fodrászhoz? Komolyak a gondok, de nagyon. Sőt akkor a közlekedési lámpa is hazug! Zöld aztán meg piros, de még sárga is!!%! Sőt! van mikor az utóbbi kettő egyszerre!!! És bizonyiték is van erre is!
2022. ápr. 8. 13:39
 62/112 anonim ***** válasza:
100%

Hát sztem akkor sem túl ízléses dolog abban kérni a segítséget, hogy válogassa szét a te pénzed , és van egy "csicskáztatós", "nagyzolok a vagyonommal" beütése is - és benne van az a faktor is, tényleg, hogyha nem úgy jön neked össze a matek, akkor őt fogod majd vádolni.

Akkor kérj segítséget pl. házimunkában helyette, vagy ha annyira muszáj a pénzválogatásban a segítség, legalább ajánld fel, hogy cserébe elviszed vacsorázni mondjuk.

(és persze akkor, ha te is mindenben segítesz neki)

2022. ápr. 8. 13:45
 63/112 anonim ***** válasza:
100%
Fenemód örülnék a párod helyében, hogy lett pénzed. Örömmel segítenék neked stócolni a dellát, közben titokban reménykednék, gogy futja belőle arra is, hogy kezeltesd az itt körvonalazódó mentális zavarod.
2022. ápr. 8. 13:46
 64/112 A kérdező kommentje:
Mentális zavar nálatok van és paranoia a neve.
2022. ápr. 8. 13:47
 65/112 anonim ***** válasza:
100%

Eddig teljesen máshogy adtad elő.

Tehát van egy tényleg csóró pasim, akinek hirtelen az ölébe hullik egy vagyon. Oké, akkor nem hazudott. (Fogalmazhatnál egyértelműbben.)

Továbbra sem tetszene hogy minek titokzatoskodik, miért nem közli egyenesen hogy mi van. Plusz nekem akkor is gyanús lenne a válogatatlan tízmilliós kp. Inkább nem nyúlnék hozzá.

2022. ápr. 8. 13:48
 66/112 A kérdező kommentje:
62 jobb helyeken nem pénz válogatásért cserébe viszik el a nőt vacsorázni hanem amúgy is ettől függetlenül.
2022. ápr. 8. 13:48
 67/112 A kérdező kommentje:
(mondjuk ha minden második mondatod az hogy hazug akkor ne csodálkozz ha nem lesz kedve elvinni vacsorázni)
2022. ápr. 8. 13:49
 68/112 A kérdező kommentje:

65 én még mindig nem értem hogy miért titokzatoskodás az amikor éppen megmutatja. Vagy a megmutatás előtt kellene megmutatnia?

És mit szolnál ahhoz ha neki meg az elejétől kezdte te lennél gyanús és inkább nem nyúlna hozzád? Esetleg bottal megpiszkálna...

2022. ápr. 8. 13:51
 69/112 A kérdező kommentje:
"akinek hirtelen az ölébe hullik egy vagyon" szép tipp de azért szomoru hogy nem tengernyi munkában gondolkozol, bár ki tudja lehet az elöbbi tényleg vonzóbb.
2022. ápr. 8. 13:52
 70/112 anonim ***** válasza:
100%

Az miért nem opció, hogy normális ember módjára közli, hogy "képzeld, xy módon hozzájutottam egy vagyonhoz"? Miért kell mindenféle ürüggyel csalnia a lakására? :D

Örülnék, ha ilyen para figurák inkább sose nyúlnának hozzám.

2022. ápr. 8. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!