Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha lenne egy csóró párod akinek elfogadtad a csóróságát mert szereted, s egy nap felhívna lakására hogy segítségre van szüksége, segítség az lenne, hogy van több tízmillió forintja papírpénzekben, s szét kéne válogatni?
Hát sztem akkor sem túl ízléses dolog abban kérni a segítséget, hogy válogassa szét a te pénzed , és van egy "csicskáztatós", "nagyzolok a vagyonommal" beütése is - és benne van az a faktor is, tényleg, hogyha nem úgy jön neked össze a matek, akkor őt fogod majd vádolni.
Akkor kérj segítséget pl. házimunkában helyette, vagy ha annyira muszáj a pénzválogatásban a segítség, legalább ajánld fel, hogy cserébe elviszed vacsorázni mondjuk.
(és persze akkor, ha te is mindenben segítesz neki)
Eddig teljesen máshogy adtad elő.
Tehát van egy tényleg csóró pasim, akinek hirtelen az ölébe hullik egy vagyon. Oké, akkor nem hazudott. (Fogalmazhatnál egyértelműbben.)
Továbbra sem tetszene hogy minek titokzatoskodik, miért nem közli egyenesen hogy mi van. Plusz nekem akkor is gyanús lenne a válogatatlan tízmilliós kp. Inkább nem nyúlnék hozzá.
65 én még mindig nem értem hogy miért titokzatoskodás az amikor éppen megmutatja. Vagy a megmutatás előtt kellene megmutatnia?
És mit szolnál ahhoz ha neki meg az elejétől kezdte te lennél gyanús és inkább nem nyúlna hozzád? Esetleg bottal megpiszkálna...
Az miért nem opció, hogy normális ember módjára közli, hogy "képzeld, xy módon hozzájutottam egy vagyonhoz"? Miért kell mindenféle ürüggyel csalnia a lakására? :D
Örülnék, ha ilyen para figurák inkább sose nyúlnának hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!