Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha lenne egy csóró párod akinek elfogadtad a csóróságát mert szereted, s egy nap felhívna lakására hogy segítségre van szüksége, segítség az lenne, hogy van több tízmillió forintja papírpénzekben, s szét kéne válogatni?
Ezt nem teljesen értem. Nem az van a kérdésben hogy a "párom" hazudott nekem?
Én úgy értelmeztem hogy ez valami extra új kapcsolat, tehát még nem annyira ismerjük egymást.
Más: nagy mennyiségű titkolt készpénzről nekem egyből az jut eszembe, hogy vajon legálisan jutott-e hozzá...
A lényeg hogy ha összejön neki valami akkor dobod.
Mert már nem tudsz hatalmaskodni felette.
Az mindegy hogy milyen ideologiat gyártasz ehhez az a lényegen nem változtat
Én nem tudom, te milyen kifordított, megerőszakolt gondolatmenetet viszel, de abszolút érthetetlen és hiteltelen.
Te vázoltál fel az alapkérdésben egy szitut, hogy csóró a párunk és ezt elfogadtuk, vele vagyunk. Tehát nem csak feltételezés van meg tippelgetés, nem első randi, hanem egy ideje már futó kapcsolat, kölcsönös érzelmekkel, egymást nagyjából már ismerve. Tehát a kezdetektől fogva ÚGY TUDJUK, hogy csóró a másik, mégis kell. Aztán hirtelen beállít több tízmillió forinttal, és akkor még mi vagyunk a szar szemét szar alakok, hogy milyen felszínesek vagyunk, amiért az összes lehetséges szituáció és beszélgetés alapján ÚGY TUDTUK, hogy a másikat nem veti fel a pénz.
Tehát át lettünk vágva, szemünkbe volt hazudva és hónapokon keresztül megjátszva a szegény másik szerepe, és mikor felvállalja és a képébe vágjuk, hogy hónapokig átvert és hazudott, megvezetett, ki tudja, talán nem is legálisan szerezte a pénzt, ami egy tök jogos reakció, akkor mi vagyunk a felszínesek, akik sosem hallottak még munkáról.
Elmész te oda, ahová való vagy. Gondolkodjál el magadon, vagy találj ki jobb troll kérdést, mert ez iszonyú erőltetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!