Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha lenne egy csóró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha lenne egy csóró párod akinek elfogadtad a csóróságát mert szereted, s egy nap felhívna lakására hogy segítségre van szüksége, segítség az lenne, hogy van több tízmillió forintja papírpénzekben, s szét kéne válogatni?

Figyelt kérdés
majd fej fej mellett kotegelni.
2022. ápr. 8. 06:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/112 anonim ***** válasza:
100%
Kihívnám a zsarukat.
2022. ápr. 8. 09:59
 12/112 Laylah ***** válasza:
100%

Ja igen, a második gondolatom az lett volna, amire a 12. is céloz, csak félbeszakítottak irl. Szóval elgondolkodnék azon is, hogy honnan van hirtelen ennyi pénzed, loptad, droggal kereskedsz, vagy mi?

A lényeg, hogy egy percig sem bíznék benned tovább semmilyen szempontból, így meg értelme sem lenne az egész kapcsolatnak.

2022. ápr. 8. 10:17
 13/112 A kérdező kommentje:
Engem az gondolkoztatna el, hogy munkáról még nem hallottatok...
2022. ápr. 8. 10:24
 14/112 Laylah ***** válasza:
100%

Miért ne hallottunk volna? Egyáltalán hogy jön ez ide?

Ha meg van megtakarításod, akkor miért kell előadni a csórót? Ha meg úgy teszel huzamosabb ideig, hogy szinte enni alig van pénzed, akkor miért hinné el bárki, hogy tisztességes melóból van a több tízmilliód?

Sehogy nem jössz ki jól. Kivéve, ha neked a csóróság a közepes életszínvonalat jelenti, de akkor meg te vagy nagyon fogalomzavarban. Ahogy előttem is írta az egyik válaszoló, van saját lakásod, ergo hogy lehetnél csóró?

2022. ápr. 8. 10:30
 15/112 A kérdező kommentje:

Aki hallott munkáról abban felmerül ez mint lehetőség és nem értetlenül áll a helyzet előtt.

Amúgy melyik kapcsolatban van az hogy figyelj én nem vagyok csóró, ahogy hiszed van ám több tíz millio forintom s két hónap mulva meg foglak kérni hogy segits megszámolni.

Inkább ilyen elképzelés háttere lehet a kannal bor 🍷

Nekem nekem az ha valaki csórónak hisz nem bármilyen életszínvonalat jelent hanem az illető felszínes mivoltját.

2022. ápr. 8. 10:35
 16/112 anonim ***** válasza:
100%

Oké, munkából van a pénz. Mikor megkapod a fizut mindig beöntöd egy ládába, vagy az ágy alá? Vagy miért kell válogatni?

Ha már kamuzol b+, legalább minimálisan legyen már életszerű.

2022. ápr. 8. 10:59
 17/112 anonim ***** válasza:
100%
Otthagynám a francban... nem elég, hogy hazudott, még csicskáztatni is akar?!...
2022. ápr. 8. 11:13
 18/112 anonim ***** válasza:
100%

amúgy meg nem büdös nekem a munka, de

1) jobb helyen azt megfizetik

2) ennek kölcsönösnek kellene lennie, te meg simán kihasználnád a társad

2022. ápr. 8. 11:14
 19/112 A kérdező kommentje:

" Oké, munkából van a pénz. Mikor megkapod a fizut mindig beöntöd egy ládába, vagy az ágy alá? Vagy miért kell válogatni?

Ha már kamuzol b+, legalább minimálisan legyen már életszerű. "

Hogy lehetne életszerű annak bármi is aki 2022-ben azt hiszi hogy munkáért csak fizetés járhat s az is csak kézbe, nem bankszámlára?

2022. ápr. 8. 11:37
 20/112 A kérdező kommentje:
19 nen látom az összefüggést a munka és mások kihasználása között...
2022. ápr. 8. 11:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!