Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha lenne egy csóró párod akinek elfogadtad a csóróságát mert szereted, s egy nap felhívna lakására hogy segítségre van szüksége, segítség az lenne, hogy van több tízmillió forintja papírpénzekben, s szét kéne válogatni?
Ja igen, a második gondolatom az lett volna, amire a 12. is céloz, csak félbeszakítottak irl. Szóval elgondolkodnék azon is, hogy honnan van hirtelen ennyi pénzed, loptad, droggal kereskedsz, vagy mi?
A lényeg, hogy egy percig sem bíznék benned tovább semmilyen szempontból, így meg értelme sem lenne az egész kapcsolatnak.
Miért ne hallottunk volna? Egyáltalán hogy jön ez ide?
Ha meg van megtakarításod, akkor miért kell előadni a csórót? Ha meg úgy teszel huzamosabb ideig, hogy szinte enni alig van pénzed, akkor miért hinné el bárki, hogy tisztességes melóból van a több tízmilliód?
Sehogy nem jössz ki jól. Kivéve, ha neked a csóróság a közepes életszínvonalat jelenti, de akkor meg te vagy nagyon fogalomzavarban. Ahogy előttem is írta az egyik válaszoló, van saját lakásod, ergo hogy lehetnél csóró?
Aki hallott munkáról abban felmerül ez mint lehetőség és nem értetlenül áll a helyzet előtt.
Amúgy melyik kapcsolatban van az hogy figyelj én nem vagyok csóró, ahogy hiszed van ám több tíz millio forintom s két hónap mulva meg foglak kérni hogy segits megszámolni.
Inkább ilyen elképzelés háttere lehet a kannal bor 🍷
Nekem nekem az ha valaki csórónak hisz nem bármilyen életszínvonalat jelent hanem az illető felszínes mivoltját.
Oké, munkából van a pénz. Mikor megkapod a fizut mindig beöntöd egy ládába, vagy az ágy alá? Vagy miért kell válogatni?
Ha már kamuzol b+, legalább minimálisan legyen már életszerű.
amúgy meg nem büdös nekem a munka, de
1) jobb helyen azt megfizetik
2) ennek kölcsönösnek kellene lennie, te meg simán kihasználnád a társad
" Oké, munkából van a pénz. Mikor megkapod a fizut mindig beöntöd egy ládába, vagy az ágy alá? Vagy miért kell válogatni?
Ha már kamuzol b+, legalább minimálisan legyen már életszerű. "
Hogy lehetne életszerű annak bármi is aki 2022-ben azt hiszi hogy munkáért csak fizetés járhat s az is csak kézbe, nem bankszámlára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!