Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha lenne egy csóró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha lenne egy csóró párod akinek elfogadtad a csóróságát mert szereted, s egy nap felhívna lakására hogy segítségre van szüksége, segítség az lenne, hogy van több tízmillió forintja papírpénzekben, s szét kéne válogatni?

Figyelt kérdés
majd fej fej mellett kotegelni.
2022. ápr. 8. 06:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/112 anonim ***** válasza:
100%

Ha útközben jön össze a dolog (pl. örököl vagy épp kap egy jobb munkát) és nem azzal kezdi a dologról való beszélést, hogy "na dolgozhatsz, cica".

Lehet, én magamból indulok ki, de ha egy jó kapcsolatban egy nagyobb pénzösszeghez jutok, az első dolog, ami eszembe jut, hogy veszek a másiknak valami szépet, vagy megkérdezem, hogy ki tudom-e valamiben segíteni. Nem az, hogy "na most akkó dógozzá', csicska".

2022. ápr. 8. 12:08
 32/112 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A lényeg hogy aki hazudik nekem és potenciálisan bűnöző, azt dobom. Ennyi, akárhogy szeretnéd kiforgatni a szavaimat. :)

2022. ápr. 8. 12:11
 33/112 A kérdező kommentje:

A hiteltelen és a ritka messze nem ugyanazok a fogalmak.

Aki nem ad fel valamit azzal meg szokott történni hogy sikerül is valami neki. Ahogy az sem ritka hogy a környezete eközben elkönyveli vesztesként.

És az is gyakori hogy ilyesmi helyzetben kiderül hogy a kapcsolatai hazug kapcsolatok voltak.

2022. ápr. 8. 12:11
 34/112 A kérdező kommentje:
32 bele ne fáradj a nagy pénz számolásba:)))
2022. ápr. 8. 12:13
 35/112 anonim ***** válasza:
100%
35: nem kell számolni, bankszámlán van - nem milliókat keresek, de átlagon felül, nem illegálisan, azt meg utalják :).
2022. ápr. 8. 12:15
 36/112 A kérdező kommentje:
Ha nem illegálisan keresel akkor miért gondolkozol illegalis penzekben? Mindenki bűnöző csak te nem? Vagy hogy?
2022. ápr. 8. 12:20
 37/112 anonim ***** válasza:
100%

Azt én írtam, hogy valószínűleg illegális. Hirtelen titokzatosan felbukkanó tízmilliók készpénzben... Ilyeneket a rendőrség oldalán lehet olvasni. Por meg tabi is van a lakásban? Vagy ültetvény? :)

2022. ápr. 8. 12:25
 38/112 A kérdező kommentje:
Szó nem volt titokzatosságrol. A titokzatosság s a felszinesség, utána nem járás messze nem ugyanazok a fogalmak. Nyilván ha valaki meglát valamit majd sarkonfordul és elmegy az nem fog arrol tudni semmit se, de attól az még nem lesz titokzatos. Az ilyen helyzet inkább azt minősiti akik csak büncselekményben tud gondolkozni. Az oké hogy valaki olvas büncselekményekről, ezzel nincs semmi gond de az már gond, ha ez annyira kitölti az életét, hogy másra gondolni se tud mint büncselekményre. Természetesen ez nem büncselekmény csak sima pszichologiai probléma, személyiségfejlődési zavar vagy valami ilyesmi. Szinte minden válhat kórossá ha valaki tul sokat foglalkozik vele vagy éppen csak azzal foglalkozik s igy a normális élezvezetésére kihat.
2022. ápr. 8. 12:36
 39/112 anonim ***** válasza:
100%

Először is, ha a párom, akkor voltam már fent a lakásán, ismerem a családját, a körülményeit, a munkáját, mindent. Ilyen esetben elég nehéz eltitkolni ennyi pénzt. Ha mégis sikerülne valahogy, akkor szakítás. Indok, hazudott, szerepet játszott, tesztelgetni akart vagy tudom is én. A lényeg, hogy ilyet nem játszunk. Ha a párom és bízik bennem akkor vállalja fel az anyagi hátterét, mindegy hogy az milyen. De ha megjátsza előttem a csórót, én elfogadom, vele vagyok mert szeretem, és aztán belengeti a milliókat azt várva hogy ettől majd elájulok, hát jó pofára fog esni.

Ha randipartner még csak, akkor viszont otthagynám, nem nyúlnék a pénzéhez. Persze, hogy aztán ha a nagy válogatásban mégse jön ki az összeg, majd rám fogja, hogy elvettem. Na, ez nekem nem kell.

2022. ápr. 8. 12:39
 40/112 anonim ***** válasza:
100%

Utána nem járás?

Tehát ha valakivel randizni kezdek, akkor vallassam az anyagi helyzetéről, kérjek bankszámlakivonatot és tartsak házkutatást? :D

Vagy mégis hogy kellene "utánajárni"? Én általában elhiszem amit a másik mond, és kész. Nem hittem volna hogy ez is baj lehet..

Nem, nem csak a bűnözésre tudok gondolni, de más helyzetben nem igazán tudok elképzelni kp-ban rejtegetett tízmilliókat.

2022. ápr. 8. 12:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!