Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha lenne egy csóró párod akinek elfogadtad a csóróságát mert szereted, s egy nap felhívna lakására hogy segítségre van szüksége, segítség az lenne, hogy van több tízmillió forintja papírpénzekben, s szét kéne válogatni?
De ki írta és hol, hogy személyes találkozó előtt mondd??
"Amúgy semmilyen elszámolási kötelezettség nincs, engem speciel az összeköltözésig nem különösebben érdekel a másik fél pontos anyagi helyzete."
ez nem kerek, összeköltözésig nem érdekel, de valja be még a személyes találkozó elött telefonba... nemhogy összeköltözés elött, a következő személyes találkozó elött... nekem ez az ami nem kerek...
"A" opció: hagyjon békén a pénzével, nem érdekel. Ne számoljon be róla, ne számoltassa velem. Magánügye, oldja meg.
"B" opció: HA azt akarja hogy tudjak róla és segítsek, akkor valamilyen formában szóljon róla, és kérdezze meg hogy segítenék-e, és ha igen akkor mikor lenne alkalmas.
Bármelyik megfelelő. De ne törjön rám azzal hogy áthív magához és "most azonnal" segítsek neki ilyen több órás vagy több napos feladatban.
Komolyan nem értem, hogy lehet valaki ennyire értetlen.
Nem.
A "hazudott" az még akkor volt amikor úgy adtad elő hogy a pasi azt állítja magáról hogy csóró, miközben nem az. Ezen már rég túlléptünk.
87 amit teszel az ferdités mert szó nem volt arrol a kérdésben hogy a pasi bármit állitott volna, és végig egy felszines tájékozodásrol volt szó a másik félről azota is.
"De ne törjön rám azzal hogy áthív magához és "most azonnal" segítsek neki"
Kezdem érteni, te szereted ugráltatni a párodat s nálad az áthivás nem azt jelenti hogy megbeszélitek kinek mikor jó hanem azt, hogy most azonnal jöjjön át. De akkor megintcsak nem bennem van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!