Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadtassam el a párommal, illetve a családjával, hogy nem lesz utódunk?

Figyelt kérdés
Párom bátyja és menyasszonya külföldön élnek, a csajnak több nőgyógyászati problémája van, elfogadták, hogy nem lehet gyerekük, már nem is akarnak. Sokszor mondta anyus (párom anyja, akit második anyámként szeretek), hogy milyen jó lenne már unokázni, mennyire várja már, hogy nagymama lehessen. Azt is hozzátette, hogy ezzel nem akar ránk nyomást gyakorolni, mi tudjuk, hogy mikor és mit szeretnénk. Senkinek nem beszéltem a kis titkomról, amit csak a legjobb barátnőm tud, ő kísért el külföldre a műtétemre sok-sok évvel ezelőtt, ahol sterliziáltak. Párom sem tudja, egyedül annyit mondtam neki, hogy egyelőre nem akarok gyereket, a karrieremben akarok feljebb lépni. Nem zárkózom el a gyerekvállalástól, de hagyományos úton biztosan nem lehetséges, a szüléstől, illetve az újszülöttek látványától, a pelenkázástól rosszul vagyok, így ami szóba jöhet nálam az az, hogy egy 4-5 êves, nagyobb gyereket fogadunk majd pár év múlva örökbe. Tényleg bármiről beszélgetünk zavartalanul, de ebbe mindig rettegek belekezdeni, nem tudom hogy fogják fogadni, elfogadható kompromisszum-e ez.
2022. ápr. 7. 09:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/128 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon nem oké, hogy a párod nem tud róla. És mi van, ha ő szeretne saját gyereket ? Évekig lesz veled, te közben kamuzod neki, hogy majd lehet, meg majd megjátszod az idegeskedést, hogy várod a gyereket ?

Nem is tűnt fel neki, hogy nem menstrualsz?

2022. ápr. 7. 09:53
 12/128 anonim ***** válasza:
100%
És ha pasi mindenáron saját gyereket akar? Akkor húztátok egymás idejét x éven át?
2022. ápr. 7. 09:54
 13/128 anonim ***** válasza:
100%
8-9. Itt mindenki értette elsőre is, csak te nem érted a kommenteket! A választ pedig megkaptad.
2022. ápr. 7. 09:55
 14/128 A kérdező kommentje:
Menstruálok rendesen, tévhit, hogy nincs menstruáció, tájékozódj, mielőtt butaságokat írsz. Mikor mondtam neki,hogy én egyelőre nem szeretnék gyereket, azt mondta, hogy még ő sem. Nem hazudtam neki semmiben, nem mondtam el egy fontos dolgot. Az,hogy egyelőre nem szeretnék teljesen igaz, később fogadhatunk örökbe, ha ez neki is megfelelő.
2022. ápr. 7. 09:57
 15/128 anonim ***** válasza:
100%
Ezt v már rég ideje lett volna közölnöd, már ha nem a szokásos kamu.
2022. ápr. 7. 09:59
 16/128 anonim ***** válasza:
100%
14. Magyarázhatod bárhogy, ez felér egy hazugsággal! Eltitkolsz egy kardinális dolgot!
2022. ápr. 7. 10:00
 17/128 anonim ***** válasza:
100%

Mivel elhallgattál egy ekkora dolgot, ezért ez hazugság.

Lehet, hogy őt egyáltalán nem vonzza az örökbefogadás, ő mindenképpen saját gyereket szeretne (és ezért nem hibáztathatja senki) - olyankor mi van? Együtt lesztek sokáig, ő egy nap elkezdi hajtogatni, hogy gyereket akar, te meg közlöd hogy hoppá?

2022. ápr. 7. 10:02
 18/128 anonim ***** válasza:
99%
A nem mondtad el, az ugyanolyan mintha hazudsz. Átvágtad, és ez szerinted rendben is van. Szép..... Te sem vagy egy őszinte ember. És azt sem mondtad el, hogy te babázni nem akarsz, hanem majd inkább örökbefogadni idővel. A pasi jó nagy lúzer lesz, ha ezek után még veled marad.
2022. ápr. 7. 10:03
 19/128 A kérdező kommentje:
Nyilván nem úgy megy az ember első néhány randira, hogy közli a randipartnerével, hogy én sterilizálva vagyok, ez neked oké-e. Egyszer került szóba köztünk a gyerektéma a lassan 4 év alatt, illetve anyusnál is egyszer. Nem éreztem késznek magam arra, hogy rázúdítsam ez a kétségkívül nehéz témát. Pedig tényleg azt is simán megbeszéljük adott esetben, hogy pl. milyen volt a másik széklete, nincsenek egymás előtt tabuink.
2022. ápr. 7. 10:04
 20/128 anonim ***** válasza:
99%

#14: Hiába ringatod magad abba, hogy nem hazudtál, mert hazudtál. Nagyon is jól tudod, hogy megtévesztetted, és hagyod abban a hitében, hogy nincsenek egészségügyi problémáid a gyerekvállalással kapcsolatban.

Igenis hazugság annak tudatában olyan választ adni, amiről tudod, hogy nem úgy fogják érteni, ahogy te gondolod, és direkt meghagyod ebben a hitében.

Ez tudatos félrevezetés. És lehet a szavakon lovagolni, de ez nem az őszinte emberek sajátossága. Teljesen joggal lesz mindenki kiakadva rád.

2022. ápr. 7. 10:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!