Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van kiakadva apu? Hogyan fogadtassam el vele a barátomat?
A barátom 20 éves, szóval 5 évvel idősebb, mint én, és apukám ellenzi a kapcsolatunkat.
Felszínes megítélés alapján elítéli őt, és tiltani akar tőle. Az a baja, hogy izmos és motorozik, és, hogy nem jár egyetemre. Pedig nagyon okos, arról nem is beszélve, hogy milyen jó érzés odabújni hozzá, biztonságban érzem magam, és szinte beleremegek a gyönyörbe, amikor a derekát átkarolva száguldunk együtt.
Igazán vigyáz rám... ^^
Egyszer apukámmal nagyon összevesztünk, meg is pofozott, mire elmentem itthonról, de persze akkor is a kis drágám hozott haza épségben, és apa meg sem köszönte neki. :/
Amikor megtudta, hogy lefeküdtünk, meg akarta verni a barátomat... Szinte már szégyenkezem miatta.
Mit tegyek?
fú az igazi rémálom válik itt valóra.
a motoros idősebb fiú fakalja a gyereklányt.
megértem a fatert,de ezzel pont,hogy a kezébe lökött téged.
én azt fogom csinálni ha az én lényom kerül ilyen helyzetbe,hogy behívom a srácot,elbeszélgetünk és olyan szinten szembesíteni fogom a dolog helytelenségével és ennek következményeivel,hogy a gatyájába fog csinálni.
kívülről meg senki nem fog észrevenni belőle semmit se,így nem lököm a lázadó tini buta lányom az ölébe.
Miért ítélkeztek ti is ilyen undorító módon?!
Ha bárki venné a fáradtságot, hogy megismerje, biztosan nem lenne ilyen!
Tenyerén hordoz, vigyáz rám, szeretget, szinte az "őrangyalom"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!