Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadtassam el a párommal, illetve a családjával, hogy nem lesz utódunk?

Figyelt kérdés
Párom bátyja és menyasszonya külföldön élnek, a csajnak több nőgyógyászati problémája van, elfogadták, hogy nem lehet gyerekük, már nem is akarnak. Sokszor mondta anyus (párom anyja, akit második anyámként szeretek), hogy milyen jó lenne már unokázni, mennyire várja már, hogy nagymama lehessen. Azt is hozzátette, hogy ezzel nem akar ránk nyomást gyakorolni, mi tudjuk, hogy mikor és mit szeretnénk. Senkinek nem beszéltem a kis titkomról, amit csak a legjobb barátnőm tud, ő kísért el külföldre a műtétemre sok-sok évvel ezelőtt, ahol sterliziáltak. Párom sem tudja, egyedül annyit mondtam neki, hogy egyelőre nem akarok gyereket, a karrieremben akarok feljebb lépni. Nem zárkózom el a gyerekvállalástól, de hagyományos úton biztosan nem lehetséges, a szüléstől, illetve az újszülöttek látványától, a pelenkázástól rosszul vagyok, így ami szóba jöhet nálam az az, hogy egy 4-5 êves, nagyobb gyereket fogadunk majd pár év múlva örökbe. Tényleg bármiről beszélgetünk zavartalanul, de ebbe mindig rettegek belekezdeni, nem tudom hogy fogják fogadni, elfogadható kompromisszum-e ez.
2022. ápr. 7. 09:36
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/128 anonim ***** válasza:
95%
Nincs neked semmilyen problémád azon kívül, hogy milyen kamu sztorival hergeljed a népet, aztán hogyan add elő a szent kérdező stílust.
2022. ápr. 7. 14:13
 112/128 A kérdező kommentje:
Elfogadom, ha neked nem fér bele egy kapcsolatba a hármasozás, mi megbeszéltük, mindketten szerettük volna, így eszerint cselekszünk. Már számtalanszor leírtam, hogy nem érzem úgy, hogy hazudtam volna neki bármiben.
2022. ápr. 7. 14:13
 113/128 A kérdező kommentje:
Ha elküldeném az orvosi zárójelentésem a műtétről, abba is belekötnétek, hogy biztosan nem az enyém...
2022. ápr. 7. 14:15
 114/128 anonim ***** válasza:
94%

Ennyire unatkozol?

2022. ápr. 7. 14:15
 115/128 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés: Hogyan fogadtassam el a párommal, illetve a családjával, hogy nem lesz utódunk?

Válasz: MONDD EL NEKI. ENNYI. Nem kell hozzá sok ész. Aztán Ő eldönti, hogy elfogadja-e. Pont.

Be tudod venni a szádba a farkát, hármasoztok, tudjátok mikor milyen a másik széklete, de ezt nem közölted, hogy EGYÁLTALÁN NEM akarsz SAJÁT gyereket… én kb az 5. randin közöltem, hála égnek ő sem akar. Nem “kell” elmondanod a sterizilációt, hanem az IGAZAT, hogy NEM AKARSZ SAJÁT GYEREKET. De szívesen örökbefogadnál.

Ezen mit nem tudsz megérteni?

2022. ápr. 7. 14:31
 116/128 anonim ***** válasza:
94%

Szóval ez egy nem szokványos, erős kapcsolat, ami már négy éves. Juhú.

De eddig egyszer sem tudtad elmondani neki, hogy "Béla, én nagyon nem akarok szülni. Mit a véleményed egy örökbefogadott négy-ötévesről?"

De az meg sikerült, hogy "szívesen megosztanán az intim pillanatainkat másokkal". Ne érts félre, nem vagyok a nyitott(abb) kapcsolatok ellen - ha valaki szeret hármasozni, hajrá, ő dolga. De ez is egy kényes kérdés, mégis sikerült megbeszélni, és működik is nálatok. Akkor a másik dolgot hogyhogy nem sikerült megoldani?

2022. ápr. 7. 14:36
 117/128 anonim ***** válasza:
100%
Te egyedül vagy ilyen buta, vagy valaki fogja a kezed?
2022. ápr. 7. 14:47
 118/128 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha mindenki megmondaná, hogy az adott dologban nincs igazam, akkor én magamba szállnék.
2022. ápr. 7. 14:58
 119/128 anonim ***** válasza:
100%

#118 14:58 +1

Trollok, szenyák mindenhol vannak. Nem kell rájuk hallgatni.

De ha sok, egyöntetű válasz érkezik, akkor viszont tuti van igazságtartalma.

2022. ápr. 7. 15:02
 120/128 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire biztos vagy a tökéletes kapcsolatotokban, miért nem merted neki elmondani? Nekem ez kicsit ellentmondás.

Pont azt írtad, hogy félsz, hogy ennek a fajsúlyos dolognak az elárulása tönkretenné a kapcsolatot, miközben oldalaon keresztül bizonygatod, hogy a köztetek lévő kapocs mennyire erős. Hát annyira csak nem erős, ha eltitkolod, mert félsz, hogy ha őszinte vagy, elhagy.

2022. ápr. 7. 15:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!