Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadtassam el a párommal, illetve a családjával, hogy nem lesz utódunk?

Figyelt kérdés
Párom bátyja és menyasszonya külföldön élnek, a csajnak több nőgyógyászati problémája van, elfogadták, hogy nem lehet gyerekük, már nem is akarnak. Sokszor mondta anyus (párom anyja, akit második anyámként szeretek), hogy milyen jó lenne már unokázni, mennyire várja már, hogy nagymama lehessen. Azt is hozzátette, hogy ezzel nem akar ránk nyomást gyakorolni, mi tudjuk, hogy mikor és mit szeretnénk. Senkinek nem beszéltem a kis titkomról, amit csak a legjobb barátnőm tud, ő kísért el külföldre a műtétemre sok-sok évvel ezelőtt, ahol sterliziáltak. Párom sem tudja, egyedül annyit mondtam neki, hogy egyelőre nem akarok gyereket, a karrieremben akarok feljebb lépni. Nem zárkózom el a gyerekvállalástól, de hagyományos úton biztosan nem lehetséges, a szüléstől, illetve az újszülöttek látványától, a pelenkázástól rosszul vagyok, így ami szóba jöhet nálam az az, hogy egy 4-5 êves, nagyobb gyereket fogadunk majd pár év múlva örökbe. Tényleg bármiről beszélgetünk zavartalanul, de ebbe mindig rettegek belekezdeni, nem tudom hogy fogják fogadni, elfogadható kompromisszum-e ez.
2022. ápr. 7. 09:36
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/128 anonim ***** válasza:
75%

Párkapcsolatban (egy korábbi kommented alapján határozottan kimondható, hogy ez NEM nyitott kapcsolat) vagy, és óvszerrel védekeztek a nemi betegségek elkerülése végett...?

Oké, trollocska.

2022. ápr. 7. 13:47
 102/128 A kérdező kommentje:
Ez nem tartozik rád, sem a kérdéshez, így nem írtam róla, de szoktunk hármasozni, együtt választunk szimpatikus harmadik felet.
2022. ápr. 7. 13:49
 103/128 anonim ***** válasza:
94%
😂😂😂😂😂
2022. ápr. 7. 13:56
 104/128 anonim ***** válasza:
96%
Na jóffaann vége... Trollcsi vagy 😂😂😂😂
2022. ápr. 7. 13:58
 105/128 anonim ***** válasza:
96%
Szép volt, jó volt ameddig tartott
2022. ápr. 7. 13:58
 106/128 anonim ***** válasza:
96%
☝️Már hármasoztok is.... Hát, na..... 🤣Grimm legszebb meséi.
2022. ápr. 7. 14:01
 107/128 A kérdező kommentje:
Aki nem tud értelmesen hozzászólni, élcelődik, az nyugodtan görgessen tovább, nézzen másik kérdést, ne rajtam köszörülje a nyelvét. Néhányan átléptetek egy bizonyos határt.
2022. ápr. 7. 14:04
 108/128 anonim ***** válasza:
95%
Miért? Senki se szidott. Ha meg nevetni akarok rajtad, akkor nevetek.
2022. ápr. 7. 14:06
 109/128 A kérdező kommentje:
Mert ez nem válasz a feltett kérdésemre, semmiben nem segíti elő a problémám megoldását. Neked jó érzés lenne, ha rajtad gúnyolódnának többen, folyamatosan megkérdőjeleznének? Tisztában vagyok azzal, hogy a mi kapcsolatunk több szempontból sem szokványos, de legyünk már egymással kicsit toleránsabbak.
2022. ápr. 7. 14:09
 110/128 anonim ***** válasza:
96%

Őszinte nem mer lenni a palijával, de hármasozni azt tud vele. 🤣🤣🤣

Sejtettem, hogy kamu az egész történet.

2022. ápr. 7. 14:10
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!