Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megalazo koran lefekudni valakivel es odaadni magad?
Pl par het/honap utan ugy,hogy csak jarnak..es ennyi. Az adott par pl nem el egyutt,ha igen akkor nem "hivatalosan" ez szerintetek nem megalazo? Megalazo ez?
A kerdesem FIKTIV de erdekel ki mit gondol errol.
Semmi rosszindulat, úgy beszélsz a szexről mint egy elítélendő dologról.
Fogalmad sincs milyen egy megélni egy forró éjszakát, milyen a vaginális behatolás, orális/anális izgatás, amikor egy menet alatt 5x elélveztet a partnered, amikor hallod felsóhajtani/nyögni.
Amikor attól nedves leszel ha csak rá gondolsz...
Amikor megrapintasz egy kőkemény péniszt.
Na majd ha ebből egy sort is atélsz, megértesz, utána gyere vissza.
Tudom milyen. Azert gondolkozok betegen errol mert altalaban amikor valami jo de az tenyleg barmi lehet: van hogy elutasitom. Ez tenyleg nalam egy hatalmas hiba. Es?
Ez pont az hogy van aki naponta magahoz nyul, van aki 2 havonta.
Mind kulonbozoek vagyunk. Kulonbozo igenyekkel!! Egy jo este utan a 9+ eves kapcsolatomban en nem azon kattogok hogy az utan mikor legyen ujra az non stop. Mert erdekel mas tema is. Meg vannak parok akik szexalapu kapcsolatban elnek.
Ezer es millio fele ember van. Nekem szerencse hogy legalabb tudom milyen elmenni es igen beteg ahogy gondolkozok rola es mindenrol ami nekem JO azt tok betegen kozelitem meg. A nok 30% a sehogy se tud elmenni es veluk mi van. Ok meg ennyit se csinaljak?
En csak ugy ha nekem jo. Azert csak hogy valamit kibirj..mint az a no aki el se tud menni, minek csinalja.
Magyaran nekem akar havi 1 (orgazmus) pont van hogy baromira eleg es tenyleg jo. Van akinek NAPI 2 kell hogy jol legyen.
Hany alkalommal fogalmazzam meg hogy masok vagyunk??
Ezzel a szegeny parod meg ugyse tudom milyen szoveggel ne gyere. Mert nem tudod milyen furcsak vagyunk..!
A minoseg szamit nekem es nem a mennyiseg. Ha havi 1 nekem tenyleg JO es nekem is jo ugy,mindenhogy.
Akkor mi a budos banatert gaz meg gyaszos hogy elelvezni szerintem minosegien es iszonyu ritkan is boven eleg ?? Ha neked az igenyeid masok..
Tehat b####meg en magyarazkodjak a furcsa beteg idiota kerdesem miatt:
Hogy jaj fogadja el a nagyvilag h eleg nekem baromi ritkan elmenni ?? Uramisten.
Es ha valamira vagyom jo tetszik orulok neki: konkretan ELutasitom !!!!!!! Forditva. Betegen.
Ugyhogy a parttalan hulye vitat befejeztem. Aki meg ideugat h sose elveztem el: annak uzenem
Baromira csak tippelgetsz itt es en is tudom rolad hogy mi minden jo dologrol nem tudsz.
Tudod lattam mar f****t de baromira nem akorul forog a vilag. Az egy nemi szerv, es igen lehet jo dolgokra hasznalni.
De undorito allatias oszon lenyek azok akiket egy jo kemeny f ilyen rohadtul lefoglal. Hu de baromi izgi :D
Btok mint a kutyak. Beszelgetni is szoktatok ??? Vagy csak b.ni.
Ezaz h at eltem. Es hiaba tartod beteg nem normalis orult hozzaallasnak.
Ha egyszer en ilyen betegen fogom fel. Akkor ne itt pattogj nekem. Hogy kitalacio amiket irok. Nagyhabol 0,000000001% eselyem volt ugy part talalnom h nem dob ki az ilyen viselkedessel es megert.
Es megert.
Es aki meg itt osztja a nagy eszet gondolkozzon el hogy a szellemi fejlodese tanulasa a fontosabb e vagy mint hogy otthon tocsogosra meg ropogosra b****ak szana szejjel.
Akiknek ez hogy elelvezek elelvezek az egyetlen ertekes program azok maximum szaporodni lesznek jok meg szerv dodonornak.
Ertekuk annyi amennyi a majuk erteke a fekete piacon.
Szellemi fejlodes nulla. Egyetlen ertekeket az allo ferfi nemi szerv. Az agyatok helyen is vagina van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!