Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megalazo koran lefekudni valakivel es odaadni magad?
Pl par het/honap utan ugy,hogy csak jarnak..es ennyi. Az adott par pl nem el egyutt,ha igen akkor nem "hivatalosan" ez szerintetek nem megalazo? Megalazo ez?
A kerdesem FIKTIV de erdekel ki mit gondol errol.
Szex maraton 🤣🤣 nekem meselte egy no hogy ok 3napig.. naa az mar szerintem is kamuuu. De a par oras szex maraton az lehet igaz.
Masik hogy a nok izelnak h ugye ne hasznaljak ki a testuket oke ezt ne hagyjuk na. De hogy lehet kihasznalni egy ferfi testet h ugy erezze a furdoben konnyekkel kuszkodve: na most nagyon kihasznalt az asszony?!! :(
Dehogynem. A napnál is világosabb, hogy te az a pasi vagy, akinek az a kedvenc szórakozása, hogy nők nevében ír ki kérdéseket. Meg kell mondjam, semmit nem fejlődtél. Ok., az tiszta, hogy, sose volt barátnőd, na, de anyukád, nővéred, lány osztálytársad, valami? Hogy nem ragadt rád semmi, hogy megértsd, ahogy te írsz, úgy nem írnak nők?! Pláne nem így írna egy fiatal lány, akinek az a legnagyobb baja, hogy a nők többsége összeköltözés előtt szexel🙄
A másik jó tanács: Ne pontozz le mindenkit, mert az 50százalékodról is megismerünk. Tudom, tudom, nem csak a kérdező pontozhat, de azt a titkot most nem árulom el, honnan tudom biztosra, hogy az te vagy😉
Ha nem troll vagy, akkor valami iszonyat zsibbasztó személyiség lehetsz, főleg ezekkel az írásbeli kényeskedésekkel, affektálásokkal, mint a "kamuuu", "dehoooogy", és a többi nyávogás. Értelmes ember falra mászik tőled, főleg, ha élőben is ilyen vagy.
"kihagytam pedig ez a muveszi szex: igazi magas oktavja: a rozsaszirmos gyertyafenyes muveszi 55 perc. Amikor a fantazia es a tetteid osszemoshatatlanul valosulnak meg. A lelked az o lelkeben van es forditva."
Elég gáz, hogy próbálsz minél fellengőzsebben írni, de egyáltalán nem odaillő szavakat és kifejezéseket használsz... Az oktáv egy skála, nem szint. Amit írtál, ott pont, hogy a fantázia és a tettek összemosódnak, nem osszemosódhatatlanok, ahogy te írtad. Ne erőltesd.
Azt nem értem mit érdekel ki hogy és mikor szexel,?
Te úgy csinálod ahogy szerinted ok
Mi vagy te erkolcsrendeszet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!