Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem megalazo koran lefekudni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megalazo koran lefekudni valakivel es odaadni magad?

Figyelt kérdés

Pl par het/honap utan ugy,hogy csak jarnak..es ennyi. Az adott par pl nem el egyutt,ha igen akkor nem "hivatalosan" ez szerintetek nem megalazo? Megalazo ez?

A kerdesem FIKTIV de erdekel ki mit gondol errol.

2022. márc. 26. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
93%
A férjem volt az egyetlen, akivel a második randin szexeltem. 11 éve vagyunk együtt, 7 éve házasok. A saját magán és szexuális életem meg nem társadalmi morális kérdés, mert csak ránk kettőnkre tartozik. És mégis ki előtt megalázó? Akivel vagyok, az is benne van, tehát neki is és nekem is rendben van a dolog. Más meg honnan tudná, hogy mikor szexeltünk? Vagy te majd a nászéjszakád után végighordozod a véres lepedődet a családban, mint egyes kultúrákban csinálják?
2022. márc. 26. 16:10
 32/84 anonim ***** válasza:
100%
A szex a felnőtt élet része nem valami titkolni való bűn
2022. márc. 26. 16:18
 33/84 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon gyerek lehetsz még
2022. márc. 26. 19:16
 34/84 anonim ***** válasza:
94%
Hát, kislány, lehet ezt szépíteni, de az van, hogy a felnőtt világban a szex a párkapcsolat szerves része. Nos, az együttélésnek van elég buktatója, ne tetézzük még a szexszel is. Ugyanis, ha a szex nem működik a két ember között, annak a kapcsolatnak előbb -utóbb vége lesz. Legalábbis szerintem kicsit egyszerűbb külön élve megállapítani, hogy nem illünk össze, és érzékeny búcsút venni egymástól, mint az összeköltözés, esküvő és a 40 évre felvett CSOK után...
2022. márc. 26. 20:30
 35/84 anonim ***** válasza:
95%
Második randin szexeltünk, ez volt 20 éve, azóta 2 gyerekünk is született. Ez az odaadom magam dumát, eddig mindig csak fap.nák szájából hallottam, akiket aztán meg is csalbak általában.
2022. márc. 26. 20:39
 36/84 anonim ***** válasza:
97%
Totál prűd vagyok, alacsony a libidóm, de nem értem, kérdező, hogy mi a bajod. Mindenkinek mást jelent a szex, eljegyzés, házasság, stb.
2022. márc. 26. 20:55
 37/84 A kérdező kommentje:

#34 kisfiam. Ne kotoszkodj.

Van abban valami amit mondtok! Szerves resze. Es ez nagyon durva. Tudom igen ez ilyen valahogy mindig meghatarozo es mindig es mindenutt ott van ez a dolog. Persze nem minden emberi kapcsolatban :D hanem parkapcsolatban. Egyebkent tenyleg elkepeszto! Erdemes jol megfigyelni az embereket meghallgatni oket hogy szamukra az osztonos kolcsonos,nehol allatias de egyebkent akar Muveszi!!!-szinten is magas oktavokra emelheto szexualitas es ennek legmagasabb lelki magaalatait hogyan elik meg.

Van a reszeles: amikor siettek de nagyon jol esne mert baromira ki vagytok ehezve ugye..

Van a gyors 10 perc amikor tenyleg nincs ido es reggel van dehat..tenyleg ki vagytok ehezve.

Van a raeros szabadnapos 10 oras szex maraton.

Van a vendegsegben vagyunk jujj hat muszaj csendbe kiprobalni 45 perces.

Es az aludjunk gyorsan de elotte 8 perc..

Meg a nem tudok aludni de csinaljuk 50 percig.

Aztan a megvan a havi..de van meg egy hely......ahol...

Mondooom nagyon sok fajtaja van.

Millio fajta van. Es mindenkinek masra van igenye!

Jaj kihagytam pedig ez a muveszi szex: igazi magas oktavja: a rozsaszirmos gyertyafenyes muveszi 55 perc. Amikor a fantazia es a tetteid osszemoshatatlanul valosulnak meg. A lelked az o lelkeben van es forditva.

Ez nyilvan messze sokkal magasabb rendu muveszi szex mint a reszeles par percben..

En tenyleg teljesen kesz vagyok h az ami amugy tok total normalis..h oke resze resze.

De miert ennyire kozponti..

2022. márc. 27. 00:07
 38/84 A kérdező kommentje:
Ez csak par fajta de gondolom az itt kommentelok ezt sokszor tobb felevel ki tudjak egesziteni. Ez tenyleg csak a legalapabb par fajta..
2022. márc. 27. 00:09
 39/84 anonim ***** válasza:
94%

Nem kötözködöm és nem vagyok fiú. Pláne nem kisfiú. Egész pontosan 40 éves nő vagyok😉

Nem központi. Pont csak annyira, mint az együtt alvás, gyereknevelés, szabadidő eltöltés, pénzbeosztás, és minden más. Ha nem mennek együtt, ugyanúgy válás a vége. A szex ebből csak egy, nem több, de nem is kevesebb.

Talán inkább nálad központi kérdés. Én az általad felsoroltaknak kb.a felét még nem is próbáltam 😂

Szerintem troll vagy.

2022. márc. 27. 00:18
 40/84 A kérdező kommentje:
Ez a durva! Neem vagyok troll. Es a kerdes nagyon is komoly! Es mi csak a felsoroltakat ismerjuk. Gondoltam a tobbseg ennel 100x tobbet. Es tenyleg nem kamu. Ez baromira komoly moralis kerdes!
2022. márc. 27. 00:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!