Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megalazo koran lefekudni valakivel es odaadni magad?
Pl par het/honap utan ugy,hogy csak jarnak..es ennyi. Az adott par pl nem el egyutt,ha igen akkor nem "hivatalosan" ez szerintetek nem megalazo? Megalazo ez?
A kerdesem FIKTIV de erdekel ki mit gondol errol.
#34 kisfiam. Ne kotoszkodj.
Van abban valami amit mondtok! Szerves resze. Es ez nagyon durva. Tudom igen ez ilyen valahogy mindig meghatarozo es mindig es mindenutt ott van ez a dolog. Persze nem minden emberi kapcsolatban :D hanem parkapcsolatban. Egyebkent tenyleg elkepeszto! Erdemes jol megfigyelni az embereket meghallgatni oket hogy szamukra az osztonos kolcsonos,nehol allatias de egyebkent akar Muveszi!!!-szinten is magas oktavokra emelheto szexualitas es ennek legmagasabb lelki magaalatait hogyan elik meg.
Van a reszeles: amikor siettek de nagyon jol esne mert baromira ki vagytok ehezve ugye..
Van a gyors 10 perc amikor tenyleg nincs ido es reggel van dehat..tenyleg ki vagytok ehezve.
Van a raeros szabadnapos 10 oras szex maraton.
Van a vendegsegben vagyunk jujj hat muszaj csendbe kiprobalni 45 perces.
Es az aludjunk gyorsan de elotte 8 perc..
Meg a nem tudok aludni de csinaljuk 50 percig.
Aztan a megvan a havi..de van meg egy hely......ahol...
Mondooom nagyon sok fajtaja van.
Millio fajta van. Es mindenkinek masra van igenye!
Jaj kihagytam pedig ez a muveszi szex: igazi magas oktavja: a rozsaszirmos gyertyafenyes muveszi 55 perc. Amikor a fantazia es a tetteid osszemoshatatlanul valosulnak meg. A lelked az o lelkeben van es forditva.
Ez nyilvan messze sokkal magasabb rendu muveszi szex mint a reszeles par percben..
En tenyleg teljesen kesz vagyok h az ami amugy tok total normalis..h oke resze resze.
De miert ennyire kozponti..
Nem kötözködöm és nem vagyok fiú. Pláne nem kisfiú. Egész pontosan 40 éves nő vagyok😉
Nem központi. Pont csak annyira, mint az együtt alvás, gyereknevelés, szabadidő eltöltés, pénzbeosztás, és minden más. Ha nem mennek együtt, ugyanúgy válás a vége. A szex ebből csak egy, nem több, de nem is kevesebb.
Talán inkább nálad központi kérdés. Én az általad felsoroltaknak kb.a felét még nem is próbáltam 😂
Szerintem troll vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!