Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan csaj hogy ha iszik akkor feloldodnak a gatlasok es kepes valakivel kavargatni vagy csak ugy lefekudni kalandbol?
Figyelt kérdés
csak erdekel,semmi rosszindulat nincs a kerdesemben,kort is legyszi irjatok,elore is koszonom :)2015. júl. 11. 14:44
2/7 anonim válasza:
Igen en:) de ital nelkul is benne lennek egy kis szorakozasban nem az ital miatt tennek hulyeseget. 18L
3/7 anonim válasza:
Előfordult már.
Bár én viccesen azt szoktam mondani, hogy csak azért fogyasztok alkoholt, hogy legyen mire fognom a gátlástalanságomat. Anélkül is megtenném ha ahhoz van kedvem. :)
22N
4/7 anonim válasza:
Inkább azt kérdezd, van e még olyan, amelyik nem ilyen.
6/7 anonim válasza:
Én nem vagyok ilyen, de így a második nagy csalódás után már fontolgatom hogy ki kéne próbálnom, mert nincs kedvem szex nélkül leélni a legjobb éveimet, a komoly kapcsolat meg nem jön csak úgy egyik a másik után, mert nehezen felejtek és egyre zárkózottabb vagyok a kudarcoktól...
Leginkább az gátol meg benne hogy félek az idegenektől, hogy bántanának, vagy ilyesmi, mert tényleg nem lehet tudni... Akkor már inkább valami barátság extrákkal dolgot keresnék, hogy legyen némi bizalom, nem kéne attól rettegnem hogy erőszakosan bánik majd velem, vagy megaláz.
22/L
7/7 anonim válasza:
Igen, 20-as éveimben előfordult ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!