Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok külföldivel szex? Előnyben részesül?
Figyelt kérdés
Lányok külföldön, kiránduláson hamarabb belle mentek egyéjszakás kalandba?Volt rá példa ?Külföldivel,ismeretlennel intim viszony?2015. júl. 10. 19:46
1/8 anonim válasza:
Ezer és egy sztorit hallottam ismerősöktől, szóval elég reprezentatív a példa, hogy külföldi > magyar, 1 éjszakára.
2/8 anonim válasza:
Volt már rá példa. Neki könnyebben nyitok mint egy olyan pasinak akivel lehet később kellemetlen szituációban találkozok
18/L
3/8 anonim válasza:
Nyitsz mi?? A mai lányok még egy farok formájú tárgytól is benedvesednek.. jól van ez nekünk nem baj, de azért védekezzetek! Ne csak nyitogassátok az ajtót! :D
4/8 anonim válasza:
Itt Debrecenbe már minden csajnak megvolt az összes bevándorló. :P
5/8 A kérdező kommentje:
Minden kérdésbe belekeveritek a bevándorlókat.Nem épp erre gondoltam..
2015. júl. 10. 19:55
6/8 anonim válasza:
Hát hogyne részesülne előnyben. Ilyen beteg, torz, nemzet és családellenes világban? MINDEN előnyben részesül, ami torz és beteg. :)
7/8 anonim válasza:
Számít ez valamit is, hogy külföldi vagy magyar? Akkor én is külföldi vagyok, mert német, szlovák felmenőim vannak, de Magyarországon születtem..
8/8 anonim válasza:
Igen, előfordult, sőt egy bizonyos ország nem csak emiatt nyilván, de annyira megtetszett, hogy ki is költöztem, és onnan való a párom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!