Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-38 éves csakjok, nők! Mi volt a legperverzebb dolog amit kiróbáltatok?
Figyelt kérdés
És alapvetően mennyire tartjátok magatokat perverznek?
A korotkat ne felejcsétek el oda írni! Köszi!
2015. júl. 10. 17:19
1/11 anonim válasza:
Egy hónapig megélni 47 ezer forintból
2/11 anonim válasza:
Szétspricceltem a női wc-t 14 évesen, úgy kiujjaztak!
Nme felejtek! Koszi!
4/11 anonim válasza:
Baltonon a volt pasim elkezdte bent a vízben simizni a puncimat és amikor majdnem elélveztem volna abbahagyta és ezt eljátszotta vagy 3 szor. Utána levette a bugyimat és kiment vele a vízből én meg nem tudtam utána menni mert sokan voltak a parton. L
5/11 anonim válasza:
Nem tudok választani:
-Prosztata masszást adtam.
-Véresre haraptam a merev péniszt és úgy szopogattam élvezésig.
6/11 anonim válasza:
Kinyalattam magam a kutyaval. Eleg bizarr volt, de megis kivanom megint :)
21/l
8/11 anonim válasza:
egyszer egy srác megkért hogy kakáljamle.érdekes modon nem volt olyan visszataszító a látvány (és a többi)mint gondoltam előtte.
23/L
10/11 orton válasza:
mi lett volna ha épp olyat eszel és kis hasmenéssel is párosul :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!