Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megalazo koran lefekudni valakivel es odaadni magad?
Figyelt kérdés
Pl par het/honap utan ugy,hogy csak jarnak..es ennyi. Az adott par pl nem el egyutt,ha igen akkor nem "hivatalosan" ez szerintetek nem megalazo? Megalazo ez?
Attol meg lehet nekem is jo! Itt irta valaki hogy az eljegyzes (ami nekem mar megvolt) ES a hazassag komoly ez iiiigy van! Es a szex !? Az miert kevesbe komoly, emberek?
2022. márc. 26. 15:43
22/84 A kérdező kommentje:
Tehat a csaladi allapotvaltoas joo iranyba: komoly. Irjatok :D szerintem is. Akkor a szex miert nem komoly legalabb annyira?
2022. márc. 26. 15:44
23/84 anonim válasza:
Szerintem megalázó.
2022. márc. 26. 15:47
24/84 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák, nekem egyáltalán nem fontos a házasság és szeretek szexelni.
2022. márc. 26. 15:49
25/84 anonim válasza:
A szex egy kölcsönös örömszerzési forrás. Ha a felek védekeznek, semmi következménye nincs. Nincs kihatással az élet többi részére. A házasság már igen. Összekötöd valakivel az életedet, akit szeretsz, akit ismersz, akivel minden módon (így szexuálisan is) jó együtt lenni. A rossz szex pedig simán tönkrevág egy kapcsolatot - ergo inkább vágjon tönkre egy párhetes, hónapos valamit, mint egy több éveset. Sőt, az pl. csak együttélve és szexelve derül ki, kinek mekkora a libidója, és ezt mennyire lehet összeegyeztetni. Nekem vágta tönkre részben a kapcsolatomat az, hogy nekem alacsonyabb volt a libidóm…
2022. márc. 26. 15:49
26/84 A kérdező kommentje:
Tehat lapatra tett a kanos fszid mert nem ugrottal futty szora?
Hat az ilyen tenyleg undorito ..
2022. márc. 26. 15:52
27/84 anonim válasza:
A kis lelked ott téved, hogy az eljegyzés, összeköltözés nem jelent semmit, lehet, hogy sosem vesz el, vagy elváltok és kezdhetsz mindent előlről, mint mások, ha nem jön össze. Lehet te is túl korán adtad oda magad?
Ilyen alapon szexelned sem kellene, mert nem tudod mi lesz holnap!
2022. márc. 26. 15:52
28/84 A kérdező kommentje:
Igy mukodik az egesz vilagban mindenki kapcsolata!!
Szexel! Mert nem tudja mi lessssz holnap. :D Elvalnak e a ferjukkel vagy sem, jo lesz e a hazassaguk vagy sem.
Igy marad a szex mintha nem lenne holnap. :D jajj
2022. márc. 26. 15:57
29/84 anonim válasza:
29-es Mi a baj a szex-el? Az sem határozza meg a kapcsolatot, ha első randin megteszed, legfeljebb annyiban, ha kiábrándító nem lesz második.
2022. márc. 26. 16:05
30/84 anonim válasza:
Nem, nem tett lapátra. Közös megegyezéssel szakítottunk, mert egyikünknek sem volt jó. Kölcsönösen leépítettük egymás önbizalmát azzal, hogy ennyire nem találtuk a közös hangot minden próbálkozás ellenére. Azzal nem lehet mit kezdeni, nem lehet összehozni, ha az egyik fél heti-kétheti 1-2 alkalommal vágyik rá, a másik heti 3-4x.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!