Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gaz lefekudni valakivel 5 nap kapcsi utan?
Figyelt kérdés
vagy ezel mar minden rendben??2017. febr. 8. 13:11
1/14 anonim válasza:
inkább azt kéne meghatározni hogy honnan kezdődik a kapcsolat
ha 5 napja ismerted meg és lefekszel vele az nemmondom h gáz ,csak éretlen és nem bölcs (szerintem)
ha ismeritek egymást fél éve és az első csók 5 napja csattant akkor nyomassad
2/14 anonim válasza:
Döntsd el te,hogy mennyi időre van szükséged.
5/14 anonim válasza:
Eleve nincs kapcsolat szex előtt, ha megtörtént, onnantól lehetünk csak kapcsolatban.
6/14 anonim válasza:
a kapcsolat akkortól van, amikor láthatóvá válik, hogy Ti együtt vagytok
a titkos kapcsolatokat viszonynak hívják
A szerelmeskedésnek a házasságban a helye
7/14 anonim válasza:
Ha te annak érzed, akkor gáz, ha nem érzed annak, akkor nem gáz.
8/14 anonim válasza:
Én két nap után kufircoltam egy lánnyal...16 éve vagyunk együtt
9/14 anonim válasza:
Első este összeszexeltem a jelenlegi feleségemmel. Tíz éve vagyunk házasok, két gyermekünk van. Szóvalnem itt döl el, hogy minden ok, vagy sem
10/14 anonim válasza:
Mi a 2. Nap le feküdtünk már egymással xdd szóval a te esetedben nincs semmi xxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!