Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem megalazo koran lefekudni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megalazo koran lefekudni valakivel es odaadni magad?

Figyelt kérdés

Pl par het/honap utan ugy,hogy csak jarnak..es ennyi. Az adott par pl nem el egyutt,ha igen akkor nem "hivatalosan" ez szerintetek nem megalazo? Megalazo ez?

A kerdesem FIKTIV de erdekel ki mit gondol errol.

2022. márc. 26. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 A kérdező kommentje:

#10 en meg toled nem kertem hogy idegyere es ide bufogjel.

Senki se kerte #10 h ide irjal.

2022. márc. 26. 15:25
 12/84 anonim ***** válasza:
91%
Te valami valláskárosult vagy, kérdező?
2022. márc. 26. 15:25
 13/84 A kérdező kommentje:

Nem vagyok vallasos :D

Sose jartam ilyen izekra.

Csak siman megkereszteltek annoo. Szerintem azota 2x voltam templomban.

2022. márc. 26. 15:26
 14/84 anonim ***** válasza:
96%
Én nem “odaadom magam”, hanem szexelünk kölcsönösen. Semmi megalázó nincs ebben.
2022. márc. 26. 15:27
 15/84 anonim ***** válasza:
96%

Semmi megalázó nincs benne. Nekem az sokkal megalázóbb, fájdalmasabb, ha várunk egy évet mondjuk, hogy összeköltözzünk (vagy többet), szeretjük egymást, aztán kiderül, hogy a szexuális igényeink köszönőviszonyban sincsenek egymással. Na, szerintem ez az, ami megalázó, ráadásul időpazarló. És eszméletlenül fájdalmas. Mondom ezt úgy, hogy volt összesen 3 szexuális partnerem, minddel jártam, kettővel összeköltöztem, az elsővel csak azért nem, mert ehhez viszont fiatalok voltunk még. Tehát nem szexeltem minden potenciális jelölttel.

Számomra az eljegyzés és házasság egy komoly dolog, csak azzal szeretném, akivel úgy gondolom, minden fontos dologban passzolunk. Úgy is lehet ám baromi sok pofáraesés, ha együtt éltek a felek évekig, eljegyzés, de akár házasság is megvolt, tehát elvileg ismerték egymást. Hát még így…

2022. márc. 26. 15:28
 16/84 anonim ***** válasza:
96%
Oké, oké, de a cipőt is felpróbálod mielőtt megveszed.
2022. márc. 26. 15:28
 17/84 anonim ***** válasza:
100%
Nyolc éve élek kapcsolatban, ebből három év házasság. Nekem ő volt az első, nem volt testi kapcsolatom mással. Ettől függetlenül természetesen nem vártunk a házasságig, összeköltözésig, sőt. Én, aki mindig is úgy gondoltam hogy bizony várni fogok, ha nem is az oltárig, de legalább 3-4 hónapot, konkrétan a kapcsolatunk első hónapjában hagytam, hogy minden megtörténjen. Nem csak hogy hagytam, de akartam is. Beszélgettünk róla, és természetesen tisztában volt a tapasztalatlanságommal, nem erőltetett semmit. Én provokáltam, hogy úgy mondjam. Nem érzem magam ettől kevésbé erkölcstelennek, és megalázónak sem gondoltam, gondolom a helyzetet. Nem az fogja meghatározni a kapcsolat hosszát és milyenségét, hogy mennyi idő elteltével feküdtek le egymással a felek.
2022. márc. 26. 15:29
 18/84 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartom a szexet rossz vagy bűnös dolognak, de nekem kell egy lelki kapocs szex előtt. Különben garantált, hogy a szex rossz lesz.

De ez csak én vagyok, nem érdekel, más nők vagy férfiak hogy állnak a szexhez, nem szomorít el, hogy mások szexelnek.

2022. márc. 26. 15:35
 19/84 anonim ***** válasza:
100%
A másik is odaadja magát :)
2022. márc. 26. 15:37
 20/84 anonim ***** válasza:
100%
Odaadod magad? Mert te nem élvezed? Én a magam kedvéért teszem nem hogy ajándékot adjak
2022. márc. 26. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!