Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megalazo koran lefekudni valakivel es odaadni magad?
Pl par het/honap utan ugy,hogy csak jarnak..es ennyi. Az adott par pl nem el egyutt,ha igen akkor nem "hivatalosan" ez szerintetek nem megalazo? Megalazo ez?
A kerdesem FIKTIV de erdekel ki mit gondol errol.
#10 en meg toled nem kertem hogy idegyere es ide bufogjel.
Senki se kerte #10 h ide irjal.
Nem vagyok vallasos :D
Sose jartam ilyen izekra.
Csak siman megkereszteltek annoo. Szerintem azota 2x voltam templomban.
Semmi megalázó nincs benne. Nekem az sokkal megalázóbb, fájdalmasabb, ha várunk egy évet mondjuk, hogy összeköltözzünk (vagy többet), szeretjük egymást, aztán kiderül, hogy a szexuális igényeink köszönőviszonyban sincsenek egymással. Na, szerintem ez az, ami megalázó, ráadásul időpazarló. És eszméletlenül fájdalmas. Mondom ezt úgy, hogy volt összesen 3 szexuális partnerem, minddel jártam, kettővel összeköltöztem, az elsővel csak azért nem, mert ehhez viszont fiatalok voltunk még. Tehát nem szexeltem minden potenciális jelölttel.
Számomra az eljegyzés és házasság egy komoly dolog, csak azzal szeretném, akivel úgy gondolom, minden fontos dologban passzolunk. Úgy is lehet ám baromi sok pofáraesés, ha együtt éltek a felek évekig, eljegyzés, de akár házasság is megvolt, tehát elvileg ismerték egymást. Hát még így…
Nem tartom a szexet rossz vagy bűnös dolognak, de nekem kell egy lelki kapocs szex előtt. Különben garantált, hogy a szex rossz lesz.
De ez csak én vagyok, nem érdekel, más nők vagy férfiak hogy állnak a szexhez, nem szomorít el, hogy mások szexelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!