Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem megalazo koran lefekudni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megalazo koran lefekudni valakivel es odaadni magad?

Figyelt kérdés

Pl par het/honap utan ugy,hogy csak jarnak..es ennyi. Az adott par pl nem el egyutt,ha igen akkor nem "hivatalosan" ez szerintetek nem megalazo? Megalazo ez?

A kerdesem FIKTIV de erdekel ki mit gondol errol.

2022. márc. 26. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, gyerek vagy még a témához. Engedd el.
2022. ápr. 14. 11:25
 62/84 A kérdező kommentje:

26 vagyok..

A kerdes fiktiv !! Es tudom hogy ha egy no tul keson fekszik X ala akkor prud fåpïïnā ha meg tul koran akkor rïbïï..

Szoval semmi se jo..

2022. ápr. 14. 11:38
 63/84 anonim ***** válasza:
93%
Mi lenne, ha a saját életeddel törődnél, nem azzal, hogy idegen nők mikor kivel fekszenek le?
2022. ápr. 14. 11:41
 64/84 A kérdező kommentje:
Ez itt egy forum kb. Mindenki azt kerdez amit szeretne. Nezz korul sok az olyan kerdes ahol fogalkoznak szerinted felesleges dolgokkal is.
2022. ápr. 14. 12:09
 65/84 anonim ***** válasza:
81%

Ha nem élvezi a nő a szexet, áldozatként tekint rá/elszenvedi, akkor fogja így fel.

Normális esetben nem ez a helyzet.

Én másfél ève vagyok házas, 6.5 éve vagyunk együtt, az esküvőkor már 2 közös gyerek volt, + nekem egy az első(!!!) kapcsolatomból, akivel nem voltunk házasok (csak 10 évig voltunk együtt...)

Én szeretek szexelni, ha jó, és az én élvezetemre is történik.

Nekem a szimpla reszelés, meg az essünk túl rajta nem játszik, amiket leírtál, sztem egy sem része a szexuális életemnek.

De az ilyen savanyú, prűd fap¡nákat én nem tudom hova tenni....

2022. ápr. 14. 12:22
 66/84 A kérdező kommentje:

Nem savanyu voltam hanem szomoru. Es nem rossz nekem sem. Egyszeruen a huszas eveim kozepe utan kezdtem el felnoni ehhez. Att fuggetlenul hogy jol esett. Nyilvan nem tettem volna ha nem jo. Viszont nekem az hogy ezt jol kezeljem jol eljem meg es felnottkent kezeljem sajnos tulzottan sok idobe telt. Egeszen 25 eves koromig total el bagatellizaltam mindent ami testiseg, 26 utan jottem ra hogy mi hogy jo nekem es egyaltalan mi hogy esne jol.

Es mire igazi felnott no leszek meg innentol is valoszinuleg 1 ev. Nem tudom miert haladtam ennyire lassam. Pedig 9+ eve van parom. Mar a volegenyem. Kis iskolataskas kamasz voltam mikor megismert.. Felnoni nekem 9-10 ev.. Le vagyok maradva. A mostani 14 evesek meg a nemtom hanyadik min vannak tul. Na mindegy ne ok legyenek a pelda..

2022. ápr. 14. 12:33
 67/84 A kérdező kommentje:

Borzasztoan elkeseredtem mikor rajottem hogy 26 utan kezdem el egyaltalam fejben jol es egeszsegesen megelni azt ami test es lelek. Nagyon feltem "felnoni" meg "megkomolyodni" mikor iden..a 26t toltottem nagyon elkeseredtem hogy igy megy az ido. Es leszek 30 leszek 40. Es remelem oreg is leszek egyszer.

Csak adattassek meg nekem hogy meglassam minden eletszakaszom szepseget! Es majd 70 felett meltosaggal tudjak oregedni.

Annyira szeretnem jol kezelni.. hogy az ido megy..

Annyira szeretnek nem sirni a parkban a korom miatt..mikor valaki szembejon velunk es viccelodik hogy nah fiatalok mikor mit terveztek. Es nem azon sirni hogy ketyeg majd az oram.. 30 utan nekem is.

Hanem orulni annak ami van.

2022. ápr. 14. 12:37
 68/84 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Számomra pl az lett volna megalázó, ha összeköltözés/ házasság után derül ki, hogy abszolut nem illünk egymáshoz a párommal szexuálisan, és választhatok egy boldogtalan, kielégületlen, frusztrált, megkeseredett élet, meg a szétköltözés/ válás között.

Na EZT megalázónak éreztem volna.

Sosem léptem volna meg ezeket a nagyobb dolgokat egy kapcsolatban, hogy együtt éljünk, megesküdjünk, ha nem tudom milyen a másikkal együtt lenni...az ágyban, ha nem tudom, hogy passzolunk e fizikálisan, hasonlóak e az igényeink stb.

És én egyetlen férfival, az igazi és egyetlen szerelmemmel akartam ezeket a nagy mérföldköveket átélni. A szex, az szex, de egy életet leélni valakivel, az azért teljesen más dolog. És ha a szex rossz, olyan problémák vannak amin nem tudunk javítani, ( vagy valamelyik fél nem is akar) akkor az a kapcsolat halálra van ítélve.

A férjemmel szerelemből házasodtunk, 1 év együtt járás, majd 6 hónap együttélés után. Mi a 3. randink után feküdtünk le először. 1 hónapja ismertük egymást akkor, és 2 hete voltunk egy pár.

Nagyon szeretjük egymást, 12 év után is, és semmit nem bàntunk meg.

Én kicsit idősebb vagyok, és azt sajnálom csak, hogy nem ő volt az első az életemben.... Már 24 voltam mikor megismertem és egy pár lettünk. Ha 5 évvel előbb jön, életem egyetlen pasija lett volna minden téren, de soha nem hittem, hogy valaha találok olyat akivel annyira passzolunk egymáshoz, mint vele.

2022. ápr. 14. 12:45
 69/84 A kérdező kommentje:
Ment a zold potty :D
2022. ápr. 14. 12:49
 70/84 anonim ***** válasza:
100%

értem talán hogy mire gondolsz, csak nem jól tetted fel a kérdést.

A megalázó az nem a jó szó szerintem. Inkább a megbánás,talán..

És teljesen igazad van abban is, hogy kb. 28 éves lesz egy ember,

mire normálisan benő a feje lágya, és felnőttként tud gondolkozni.

Kb. 16 voltam mikor elvesztettem a szüzességem, és egyáltalán nem olyannak

adtam aki megérdemelte volna, sőt utána sokáig voltak olyan rövidebb

kapcsolataim,amiket inkább kihagytam volna.De talán ez az út vezetett

oda,hogy megtaláljam később azt,akit igazán szeretek és le tudom vele élni az életem.De tény,hogy mikor visszagondolok rá,nem a legjobb élmények

jutnak eszembe róla.Ezért is nagy dilemma a tinik ilyen irányú kordában tartása..Ők azt hiszik már felnőttek a témához.De sajnos csak testileg.

2022. ápr. 14. 13:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!