Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem megalazo koran lefekudni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megalazo koran lefekudni valakivel es odaadni magad?

Figyelt kérdés

Pl par het/honap utan ugy,hogy csak jarnak..es ennyi. Az adott par pl nem el egyutt,ha igen akkor nem "hivatalosan" ez szerintetek nem megalazo? Megalazo ez?

A kerdesem FIKTIV de erdekel ki mit gondol errol.

2022. márc. 26. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/84 anonim ***** válasza:
94%

Ez csakis rajtad múlik. Ha ezek után erkölcstelennek érzed magad, akkor ne csináld. Ha nem, akkor élvezd.

De más fölött nincs jogod pálcát törni.

2022. márc. 26. 15:11
 2/84 A kérdező kommentje:

Igazad van! Csak felmerult bennem ez a nagy tarsadalmi moralis kerdes! Tegye mindenki amit akar. De Ti mit gondoltok pl Te mit gondolsz?

Megalazo vagy sem? A testi kapcsolat csak "jaras" eseten?

En valoszinuleg a kis lelkemben ezt teljesen mashogy eltem meg: eljegyzesig! Mint mas nok!

Nagyon nagyon erosen es nagyon nagyon faj hogy a vilag ezze lett. :(

2022. márc. 26. 15:15
 3/84 anonim ***** válasza:
97%

Nem megalázó! Mi az, hogy túl korán? Senki sem akkor szexel először, amikor együtt él valakivel, az meg nagyon ritka, hogy csak házasság után teszik!

Hol élsz te, hogy még csak fiktíven is ilyen kérdést teszel fel?

2022. márc. 26. 15:16
 4/84 A kérdező kommentje:
Otthon elek volegenyemmel. :D es erdekel ez a moralis jellegu tema! En nagyon ugy eltem meg addig nagyon faj hogy nincs mar olyan hogy nem csinaljak addig..mig ossze nem koltoznek meg stb. Jol felprobalja mindenki egymast elotte. Mint egy ruhat, egy cipot..
2022. márc. 26. 15:18
 5/84 anonim ***** válasza:
95%

#2:

"En valoszinuleg a kis lelkemben ezt teljesen mashogy eltem meg: eljegyzesig! Mint mas nok!"

mire akarsz ezzel kilyukadni? És mi közöd van a "más nők"-höz?

2022. márc. 26. 15:19
 6/84 anonim ***** válasza:
95%

Egy csomóan még ma is várnak a házasságig. Szerintem nem kéne ennyire a szívedre venned ki mikor szexel :D azt írod “nagyon fáj”.

+ én sose vágytam arra hogy eljegyzésig várják, mert férjhez se szeretnék menni.

2022. márc. 26. 15:20
 7/84 A kérdező kommentje:

Erdekel!! Mert globalis dolog. Es erinti a nalunk fiatalabbakat is, a kovetkezo korosztalyt. Stb. Es igy tovabb. Ha kozlod a randikon hogy az utaan szeretned, repulsz hogy a labad se eri a foldet..

Ezze valt a vilag. :(

Mit faj nekem??

Faj nekem igen.

2022. márc. 26. 15:20
 8/84 anonim ***** válasza:
93%

(első vagyok)

Én úgy mentem bele a jelenlegi (és már 3 éve tartó) kapcsolatomba, hogy még szűz voltam. Nagyjából fél év után feküdtem le a párommal. És ezt így kicsit se bánom. Nekem kellett a felkészülési, érzelmi időszak, de tény, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítottam a szűzhártyának és túlságosan ráfeszültem a témára. Nyilván az első szex más, mint a többi és nagyon is meghatározó.

Attól viszont, hogy nekem fél év kellett az elsőre, nem jelenti azt, hogy más aki hamarabb elveszti és éli meg, az rossz lenne. Szerintem nagyon is fontos, hogy tudjuk a partnerünk igényeit, illetve érezzük összeillőek vagyunk-e.

Ha van olyan nő, aki képes egy egyéjszakás kalandnál elmenni és bíznia a partnerébe annyira, hogy orgazmusa legyen: én csak felnézni tudok rá, mert ez nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy egy stabil kapcsolatban mérhetetlen gyönyöröket tud átélni.

2022. márc. 26. 15:21
 9/84 A kérdező kommentje:

Jo kozrejatszik h en hazassag parti vagyok es. Hat mar elotte es persze..jegyeskent is volt ilyen helyzet. :D

Es hat nem kicsit vagyok ettol kiborulva..hogy..mar mindenki ezt csinalja es csak utana: megy az oltar ele.

Momd mint egy ruhat egy cipot ugy veszik fel az emberek egymast magukra. Nem mindig kenyelmes? Sebaj.. atoltoznek.. stb.

2022. márc. 26. 15:23
 10/84 A kérdező kommentje:
Nekem nem volt jelentosege a legelsonek. Semmi. Ez nem igaz..
2022. márc. 26. 15:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!