Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem bírja a kutyámat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem bírja a kutyámat, lassan lehet, hogy ez dönt a kapcsolatról. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek! Tudom, hogy sokan kategorikusan fognak ítélkezni, azt szeretném kérni, hogy ne támadjatok, nagyon tanácstalan vagyok, hasznos hozzászólásokra lenne szükségem! Van egy 15 éves kutyám, és egy két éve tartó kapcsolatom. Összeköltöztünk, eljegyeztük egymást, a párom lakásába költöztünk. A kutya benti kutya, kb 30 kg. A párom nem bírja a házban az ekkora kutyát, de próbálja/próbálta tolerálni. Érzelmi kötődése nyilván nincs. A kutya pár hónapja néha bepisil, büdös is szegény (belülről jön), toporog naphosszat, nélkülem nem hajlandó kimenni az udvarra, ha mégis, 2 perc múlva áll az ajtóban. Ha fekszik, folyamatosan csámcsog, néha öklendezik...amúgy komoly betegsége nincs. Ha elesik, akkor viszont nem tud felállni, emelni kell. Máskor meg rohangál. Annyira megmérgezte a kapcsolatunkat ez a helyzet, hogy a párom nem képes már egy légtérben lenni vele, folyton ideges, és lassan ott tartunk, hogy vagy a kutya, vagy ő. Teljesen el vagyok keseredve. Ti mit csinálnátok? Szívem szerint naphosszat sírnék. A páromat sem akarom emiatt elveszíteni, de nem találom a kiutat...

#idős kutya #párkapcsolat vagy kutya
2022. márc. 25. 16:58
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
9%

Könyörgöm ne hasonlitsunk már egy embert egy kutyához.

Ha a kérdező idős lesz és maga alá akkor a pasi egyáltalan nem biztos,hogy tudna érdemben cselekdni...mert már ő is idős lesz, lehet hogy járni sem tud majd.

Ráadásul a kutya nem az övé. Persze emberségből cselekedhetne de ha felmegy benne a pumpa magától a kutyától!

Akkor pont hogy 2 fűszálat sem fog keresztbe tenni a kutyáért.

Akik lehurtogják a pasit azok mind tartanak kutyát macskát akármit?

2022. márc. 26. 19:24
 62/69 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lehet megérteni, hogy nem az a baj hogy a pasi nem szereti a kutyát, hanem hogy nagyon jól tudta hogy a nővel együtt jár a “csomag”? És hogy ha ennyire idegesíti, minek költözött össze velük.
2022. márc. 26. 19:50
 63/69 anonim ***** válasza:
85%
61. Aki állatokkal kegyetlen, érzéketlen, az az emberekkel is. A legtöbb sorozatgyilkos is pl állatok kínzásával és ölésével kezdi.
2022. márc. 26. 20:54
 64/69 anonim ***** válasza:
55%

61#

Ahhoz hasonlitom akihez akarom, majd pont egy random ember nem fogja nekem megmondani mit es hogyan gondolok/ csinalok.

Pl teged a szarhoz hasonlitalak.

Tedd tul magad rajta 😱

2022. márc. 27. 08:30
 65/69 anonim ***** válasza:
100%

61# "Könyörgöm ne hasonlitsunk már egy embert egy kutyához."

Pláne amikor ez méltatlan a kutyára nézve.

Én nem az emberhez hasonlítom, hanem -a kérdező esetében- az ember elé helyezem. Az ember egészséges, önellátó, a kutya beteg, öreg és segítségre szorul. Ő lesz az első, igen.

2022. márc. 27. 20:09
 66/69 anonim ***** válasza:
100%
65❤️
2022. márc. 27. 20:56
 67/69 anonim ***** válasza:
0%

#63 kibeszél itt állatok kínzásarol?

Az hogy valami idegesít nem egyenlő azzal,hogy megölöm.

#64 attol,hogy személyeskedsz nem lesz igazad. És nem mondtam meg,hogy mit gondolj/csinálj.

Szemelyes véleményt fogalmaztam meg.

Egy beteg kutya most, kib_szottul nem hasonlit egy (esetleg) beteg emberhez 30-40év múlva.

Ha kérdező 300kilora hizik nincs azaz isten,hogy a pasija egyedül ellassa ~70évesen.

2022. márc. 28. 07:15
 68/69 anonim ***** válasza:
55%

Nem,te konkretan kijelentetted,hogy ne hasonlitsuk az emberhez.

Nem te fogod eldonteni ki mit gondol es mit csinal.

2022. márc. 28. 07:40
 69/69 anonim ***** válasza:

"A páromat sem akarom emiatt elveszíteni"

Lehet, hogy ő fog téged elveszíteni.

2022. márc. 29. 14:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!