Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem bírja a kutyámat, lassan lehet, hogy ez dönt a kapcsolatról. Mit csináljak?
Könyörgöm ne hasonlitsunk már egy embert egy kutyához.
Ha a kérdező idős lesz és maga alá akkor a pasi egyáltalan nem biztos,hogy tudna érdemben cselekdni...mert már ő is idős lesz, lehet hogy járni sem tud majd.
Ráadásul a kutya nem az övé. Persze emberségből cselekedhetne de ha felmegy benne a pumpa magától a kutyától!
Akkor pont hogy 2 fűszálat sem fog keresztbe tenni a kutyáért.
Akik lehurtogják a pasit azok mind tartanak kutyát macskát akármit?
61#
Ahhoz hasonlitom akihez akarom, majd pont egy random ember nem fogja nekem megmondani mit es hogyan gondolok/ csinalok.
Pl teged a szarhoz hasonlitalak.
Tedd tul magad rajta 😱
61# "Könyörgöm ne hasonlitsunk már egy embert egy kutyához."
Pláne amikor ez méltatlan a kutyára nézve.
Én nem az emberhez hasonlítom, hanem -a kérdező esetében- az ember elé helyezem. Az ember egészséges, önellátó, a kutya beteg, öreg és segítségre szorul. Ő lesz az első, igen.
#63 kibeszél itt állatok kínzásarol?
Az hogy valami idegesít nem egyenlő azzal,hogy megölöm.
#64 attol,hogy személyeskedsz nem lesz igazad. És nem mondtam meg,hogy mit gondolj/csinálj.
Szemelyes véleményt fogalmaztam meg.
Egy beteg kutya most, kib_szottul nem hasonlit egy (esetleg) beteg emberhez 30-40év múlva.
Ha kérdező 300kilora hizik nincs azaz isten,hogy a pasija egyedül ellassa ~70évesen.
Nem,te konkretan kijelentetted,hogy ne hasonlitsuk az emberhez.
Nem te fogod eldonteni ki mit gondol es mit csinal.
"A páromat sem akarom emiatt elveszíteni"
Lehet, hogy ő fog téged elveszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!