Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem bírja a kutyámat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem bírja a kutyámat, lassan lehet, hogy ez dönt a kapcsolatról. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek! Tudom, hogy sokan kategorikusan fognak ítélkezni, azt szeretném kérni, hogy ne támadjatok, nagyon tanácstalan vagyok, hasznos hozzászólásokra lenne szükségem! Van egy 15 éves kutyám, és egy két éve tartó kapcsolatom. Összeköltöztünk, eljegyeztük egymást, a párom lakásába költöztünk. A kutya benti kutya, kb 30 kg. A párom nem bírja a házban az ekkora kutyát, de próbálja/próbálta tolerálni. Érzelmi kötődése nyilván nincs. A kutya pár hónapja néha bepisil, büdös is szegény (belülről jön), toporog naphosszat, nélkülem nem hajlandó kimenni az udvarra, ha mégis, 2 perc múlva áll az ajtóban. Ha fekszik, folyamatosan csámcsog, néha öklendezik...amúgy komoly betegsége nincs. Ha elesik, akkor viszont nem tud felállni, emelni kell. Máskor meg rohangál. Annyira megmérgezte a kapcsolatunkat ez a helyzet, hogy a párom nem képes már egy légtérben lenni vele, folyton ideges, és lassan ott tartunk, hogy vagy a kutya, vagy ő. Teljesen el vagyok keseredve. Ti mit csinálnátok? Szívem szerint naphosszat sírnék. A páromat sem akarom emiatt elveszíteni, de nem találom a kiutat...

#idős kutya #párkapcsolat vagy kutya
2022. márc. 25. 16:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 A kérdező kommentje:
Én amúgy egy végtelenül türelmes ember vagyok, ezért is furcsa nekem ez a gondolkodásmód, mert akármilyen baromságot csinálnának a macskái, elviselném és segíteném, nem támadnám.
2022. márc. 25. 18:06
 52/69 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fogd a kutyát és menj. Az ő házába költöztél és hát, az "ő háza az ő vára". Nyilván korábban azért nem jött ki ez a probléma mert a te lakásodban laktatok, onnan csak nem teheti ki a kutyát. Korai volt összeköltözni. #49 voltam.
2022. márc. 25. 18:07
 53/69 A kérdező kommentje:
Talán nem volt korai, mert úgy nem derült volna ez ki....nem lehetett tudni, hogy ilyen helyzet fog adódni, és nem vagyunk már 20 évesek. Másfél év után azt gondolom, rendben lett volna alapvetően az összeköltözés.
2022. márc. 25. 18:10
 54/69 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem mi fogjuk megmondani, de én egyértelműen a kutyát választanám. Neki csak te vagy, te vagy a mindene, 15 év nem kevés, idős is, a leírásod alapján talán beteg is (az én cicám amikor már ennyi idős volt és elkezdett bepisilni beteg volt), nem hagynám cserben. Ő sem tenné, 15 évet melletted volt, és az, hogy a párod ennyir nem toleráns egy idős, beteg állattal, róla állít ki bizonyítványt. Érzéketlen, nem veszi figyelembe, hogy neked igenis számít az a kutya. Óriási red flag.
2022. márc. 25. 19:37
 55/69 anonim ***** válasza:
54%

Én is azt mondom,hogy itt más van a háttérben. Az hogy 1,5èvig nem volt baj csak az utóbbi félben...hát gyanus.

Megfontolandó a külön költözés.

Bár ha jól belegondolunk amikor nálad laktatok akkor volt "menekülő útja" a kutyától,most nincs. Ez érthetően érthető,hogy zavarja.

2022. márc. 25. 19:44
 56/69 anonim ***** válasza:
100%

Most függetlenül attól hogy lehet hogy igaza van abban hogy eljart az idő a kutyád felett nekem a hozzaallasa egy baromi nagy red flag lenne.

És függetlenül attól hogy a kutyával kapcsolatban hogy döntenék a pasit kbsznam mint macskát szarni. Képletesen persze ha te laksz nála, de érted..

2022. márc. 25. 19:51
 57/69 A kérdező kommentje:
Értem persze! Köszönöm szépen a válaszaitokat! Nyilván megoldani nekem kell a helyzetet, de jól esik, hogy időt szántatok a problémámra! Csak hát...szomorú vagyok!
2022. márc. 25. 20:34
 58/69 anonim ***** válasza:
26%
A kérdező a férfi, bár tényleg nem változtat a lényegen.
2022. márc. 25. 20:34
 59/69 A kérdező kommentje:
Nem a kérdező a férfi...
2022. márc. 25. 20:35
 60/69 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez nem lenne kérdés. Ilyen emberrel nem lennék együtt.

Te hogy éreznéd magad ha idős korodban mikor már magad alá csinálsz , minden bajod van, a családod utcára tenne mert terhes nekik a jelenléted? Na a kutyád szegény, már idős, és pont ezt érezné ha megszabadulnál tőle . Hogy elhagyta a családja, nem mellesleg akkor amikor a legnagyobb szüksége lenne rád. Neki te vagy a mindene.

Aki ilyen lelketlen dolgot vár el tőled, az nem ember! És jobban jársz ha elköszönsz végleg a párodtól.

Ha te robbansz le majd tőled akar megszabadulni, csak szólok.

2022. márc. 26. 01:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!