Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem bírja a kutyámat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem bírja a kutyámat, lassan lehet, hogy ez dönt a kapcsolatról. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek! Tudom, hogy sokan kategorikusan fognak ítélkezni, azt szeretném kérni, hogy ne támadjatok, nagyon tanácstalan vagyok, hasznos hozzászólásokra lenne szükségem! Van egy 15 éves kutyám, és egy két éve tartó kapcsolatom. Összeköltöztünk, eljegyeztük egymást, a párom lakásába költöztünk. A kutya benti kutya, kb 30 kg. A párom nem bírja a házban az ekkora kutyát, de próbálja/próbálta tolerálni. Érzelmi kötődése nyilván nincs. A kutya pár hónapja néha bepisil, büdös is szegény (belülről jön), toporog naphosszat, nélkülem nem hajlandó kimenni az udvarra, ha mégis, 2 perc múlva áll az ajtóban. Ha fekszik, folyamatosan csámcsog, néha öklendezik...amúgy komoly betegsége nincs. Ha elesik, akkor viszont nem tud felállni, emelni kell. Máskor meg rohangál. Annyira megmérgezte a kapcsolatunkat ez a helyzet, hogy a párom nem képes már egy légtérben lenni vele, folyton ideges, és lassan ott tartunk, hogy vagy a kutya, vagy ő. Teljesen el vagyok keseredve. Ti mit csinálnátok? Szívem szerint naphosszat sírnék. A páromat sem akarom emiatt elveszíteni, de nem találom a kiutat...

#idős kutya #párkapcsolat vagy kutya
2022. márc. 25. 16:58
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
88%
Én nem nevettem. Inkább sajnálkozom a kutya sorsán, és téged is szánlak az elvakultságodért.
2022. márc. 25. 17:49
 42/69 A kérdező kommentje:
Amúgy igazad van, nagyon gyenge vagyok ebben a kérdésben, és igen, hülye érzelmi függés is van, egy viszont biztos, nem bántanám soha a kutyámat. És nem is fogom. Csak nagyon rosszul érzem magam :(
2022. márc. 25. 17:52
 43/69 anonim ***** válasza:
85%

Én csak a saját tapasztalatom írnám le. Cuki pasi, nagy szerelem, nálam 5 éves kutyus. Ő abszolút nem állat párti. Minden más szuper volt, de a kutyát sehogy nem bírta bent, mert hebrencs, összeugrál mindent stb.

Én végül nehéz szívvel, de anyunál hagytam, aki szerencsére szereti(addig is ott éltem vele, a kutyus maradt a megszokott helyén, én költöztem a páromhoz)

Na de amiért ezt írom... 3 év múlva házasság, majd gyerek... és tudom, hogy ez most bután fog hangzani, de annyira látom benne azokat a megmozdulásokat, gesztusokat, amik a kutya ellen irányultak. Neki fontos a nyugi a kényelem, ha hisztis a gyerek, akkor"hallgattasd el azt a kölyköt, mert kivágom" a saját gyerekére. Tényleg extrém dackorszakos és ritkán fajul idáig, máskor imádja, szeretgeti, de ha épp nagyon útban van neki, akkor extrém tahó és a kényelmetlen feladatokból nem veszi ki a részét. Pl ma éjszaka is jött át a kicsi, sírdogált(másfél éves, kel még éjszaka és átjön) ő meg félálomból ráförmed"kussolj már b@zdmeg!"... olyan sokszor eszembe jut, hogy pont ugyanúgy nem viseli ha hisztis mint anno a kutyust... ebből válás lesz, szerintem...

2022. márc. 25. 17:54
 44/69 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as! A madár és pocok kérdésre válaszolva, nyilván nem velük élünk, csak ha behozzák a macskák, akkor utána takarítani kell, ez meg ilyen macskaszokás...csak rosszul esik, hogy ezzel nincs baj, egyoldalú nagyon a dolog.
2022. márc. 25. 17:55
 45/69 anonim ***** válasza:
100%
Na az első kussoltasd el mondatig maradtunk volna házasok.
2022. márc. 25. 17:56
 46/69 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, én is kutyás vagyok, tudom, hogy mit érzel.

Mindenképpen állatorvos. Ha az ágyába vizel, ott nagy baj van. A fogai tropára mentek, igen az tényleg iszonyatosan büdös. Néha összeesik, ez már csak rosszabb lesz. 15 éves, eljárt felette az idő.

Ha annyira rossz állapotban van humánusabb elaltatni, ezt az első kutyám után megtanultam. Nem jó senkinek sem az, amikor már annyira beteg, hogy... Mindegy, ne ecseteljük. A kutyák sajnos nem kapnak olyan szintű ellátást, mint az emberek.

2022. márc. 25. 17:57
 47/69 A kérdező kommentje:
Kedves 43-as, köszönöm, hogy leírtad, és sajnálom. Igen, eléggé hasonló emberrel hozott össze minket a sors, mondjuk a te helyzeted nehezebb már. Állítólag nincsenek véletlenek, lehet, hogy ez nekem egy intő jel, és lehet, hogy annak idején neked is az volt. Nem tudom.
2022. márc. 25. 17:58
 48/69 A kérdező kommentje:
Kedves 46-os! Én tudom, hogy ezek már komoly bajok nála, de máskor meg tök jó időszakai vannak és ugrabugrál...
2022. márc. 25. 17:59
 49/69 anonim ***** válasza:
100%
Egy öregedő, 16 éves kutyus volt gazdijaként mondom: idős kutyával pont olyan együtt élni, mint a demens nagypapával. Nem való mindenkinek, sokak kikészülnek tőle. Őszintén, mi is így voltunk vele a végére. Csak, míg embereknél étezik idősek otthona ha minden kötél szakad, vagy fogadott ápoló, a kutyával nem tudsz mit kezdeni. 15 éves, azt írod. A csámcsogás fogprobléma lehet, de idegi alapú is akár, simán leépül. Előbb utóbb még harapni is fog, ha megijed, mert a látása, halláősa is romlik. Az ogy bekakil, bepisil sajnos alap, még jó ha nem tapicskol keresztül a végterméken és hordja szét a lakásban, nekünk kijutott ebből is. Az hogy belülről büdös, hát ez nem jelent jót, a belső szervei kezdik feladni. Őszintén, nem a kapcsolatod miatt mondom hogy altatás hanem a kutya miatt. Mi sem akartuk, jaj, nem vagyunk szörnyetegek, majd elmegy ha ő úgy érzi. Hát, el is ment, de a haláltusáját végignézve bárcsak beadattuk volna neki az injekciót.
2022. márc. 25. 18:02
 50/69 A kérdező kommentje:
Kedves 49-es, ezen én is sokat gondolkodtam, és függetlenül a kutyus állapotától, elgondolkodtató, hogy milyen ember képes azt kérni a szerelmétől, hogy ezt tegye meg, vagy különben megy. Ez már inkább azt hiszem, erről is szól és okoz bennem komoly kételyeket.
2022. márc. 25. 18:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!