Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem bírja a kutyámat, lassan lehet, hogy ez dönt
a kapcsolatról. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek! Tudom, hogy sokan kategorikusan fognak ítélkezni, azt szeretném kérni, hogy ne támadjatok, nagyon tanácstalan vagyok, hasznos hozzászólásokra lenne szükségem! Van egy 15 éves kutyám, és egy két éve tartó kapcsolatom. Összeköltöztünk, eljegyeztük egymást, a párom lakásába költöztünk. A kutya benti kutya, kb 30 kg. A párom nem bírja a házban az ekkora kutyát, de próbálja/próbálta tolerálni. Érzelmi kötődése nyilván nincs. A kutya pár hónapja néha bepisil, büdös is szegény (belülről jön), toporog naphosszat, nélkülem nem hajlandó kimenni az udvarra, ha mégis, 2 perc múlva áll az ajtóban. Ha fekszik, folyamatosan csámcsog, néha öklendezik...amúgy komoly betegsége nincs. Ha elesik, akkor viszont nem tud felállni, emelni kell. Máskor meg rohangál. Annyira megmérgezte a kapcsolatunkat ez a helyzet, hogy a párom nem képes már egy légtérben lenni vele, folyton ideges, és lassan ott tartunk, hogy vagy a kutya, vagy ő. Teljesen el vagyok keseredve. Ti mit csinálnátok? Szívem szerint naphosszat sírnék. A páromat sem akarom emiatt elveszíteni, de nem találom a kiutat...
Kedves 28-as! Féltem az ilyesmi véleményektől, elfogadom, egyet viszont nem, hogy a kutya nálam jobbat érdemelne. Mert bár most mélyponton vagyok (nem véletlenül írtam ide), de mindig mindent megadtam neki, nem gondolnám, hogy rossz gazdája voltam valaha is. Most béna vagyok ebben a helyzetben, mert rohadt nehéz mindenhogy, de ezt nem fogadom el.
Amikor nem tud felállni, az csak olyankor van, ha pl. megcsúszik és szétmennek a lábai. Nyilván az ízületei már nem jók, és abból a pozícióból nem megy neki. Egyébként nincs gond a felállással, max néha nehezebben megy neki.
2022. márc. 25. 17:40
32/69 anonim válasza:
30
Ok de 15 éve megvan a kutya basszus, a pasi meg 2 éve. Minek kellett akkor összeköltözni??
2022. márc. 25. 17:40
33/69 anonim válasza:
Kiszoktatni egy 15 eves kutyat.. kerdezo te egy elvakult szerelmes vagy aki kepes lenne kidobni a kutyajat egy ilyen fas.zert. valld be nyugodtan hogy a pasidat fogod valasztani, aztan minket meg kimelj meg a hulyesegeidtol.
2022. márc. 25. 17:41
34/69 A kérdező kommentje:
Azért költöztünk össze, mert majdnem másfél évet nálam töltött, nem jött elő ez a probléma és ő nagyon akarta. Én nem hittem, hogy ez lehet belőle, nem is volt előjele sem. Az ő háza nagyobb, azt gondolta, ez jobb lesz mindenkinek.
2022. márc. 25. 17:42
35/69 anonim válasza:
XDxD persze h nem jott elo mert nalad laktatok onnan csak nem tud kiturni. Igy meg kiralyi helyzetben van.
Buta vagy kerdezo
2022. márc. 25. 17:43
36/69 A kérdező kommentje:
33-as, én nem akartam kizárni, azt írtam, egy kollégám javasolta, hogy ő ezt tenné, hogy mindenki kössön kompromisszumot.
2022. márc. 25. 17:43
37/69 anonim válasza:
35-össel értek egyet. Csak az uralkodási pozíció kellett neki. Amúgyse bírta a kutyát, és így "legálisan" kirakathatja veled.
Bár ha lenne eszed, erre magad is rájössz.
2022. márc. 25. 17:45
38/69 anonim válasza:
Én amúgy külön költöznék, más megoldást nagyon nem látok.
2022. márc. 25. 17:45
39/69 A kérdező kommentje:
Értem, hát, köszönöm azokat a hozzászólásokat, akik nem nevettek ki. Senkinek nem kívánom, hogy ilyen rohadt helyzetbe kerüljön!
2022. márc. 25. 17:46
40/69 A kérdező kommentje:
A nyersen fogalmazóknak csak annyit mondanék, hogy ide sajnos néha végletekig elkeseredett emberek is írnak, és még ha esztelenségnek tartjátok is a dolgaikat, picit lehetne vigyázni azzal, mennyire vagytok kegyetlenek a szavaitokkal, valakinél ez komoly bajt is okozhat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!