Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem bírja a kutyámat, lassan lehet, hogy ez dönt a kapcsolatról. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek! Tudom, hogy sokan kategorikusan fognak ítélkezni, azt szeretném kérni, hogy ne támadjatok, nagyon tanácstalan vagyok, hasznos hozzászólásokra lenne szükségem! Van egy 15 éves kutyám, és egy két éve tartó kapcsolatom. Összeköltöztünk, eljegyeztük egymást, a párom lakásába költöztünk. A kutya benti kutya, kb 30 kg. A párom nem bírja a házban az ekkora kutyát, de próbálja/próbálta tolerálni. Érzelmi kötődése nyilván nincs. A kutya pár hónapja néha bepisil, büdös is szegény (belülről jön), toporog naphosszat, nélkülem nem hajlandó kimenni az udvarra, ha mégis, 2 perc múlva áll az ajtóban. Ha fekszik, folyamatosan csámcsog, néha öklendezik...amúgy komoly betegsége nincs. Ha elesik, akkor viszont nem tud felállni, emelni kell. Máskor meg rohangál. Annyira megmérgezte a kapcsolatunkat ez a helyzet, hogy a párom nem képes már egy légtérben lenni vele, folyton ideges, és lassan ott tartunk, hogy vagy a kutya, vagy ő. Teljesen el vagyok keseredve. Ti mit csinálnátok? Szívem szerint naphosszat sírnék. A páromat sem akarom emiatt elveszíteni, de nem találom a kiutat...#idős kutya #párkapcsolat vagy kutya
2022. márc. 25. 16:58
1/69 anonim válasza:
Ez egy tapasztalat. Ha le robbansz te is idegesíteni fogod.
2/69 A kérdező kommentje:
Azt még fontos elmondanom, hogy szerinte e fölött a kutya fölött eljárt az idő, és ha nekem számítana, hogy ő a saját házában már nem tud egy nyugodt fél órát tölteni, akkor döntenék a kutya sorsáról, mert ez már nem élet, de legalább mindent tönkretesz maga körül :(
2022. márc. 25. 17:01
3/69 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy benti kutya. Kint van a helye, majd megszokja. Én se tudnék ilyen helyzetben együttélni, részemről is nagy kompromisszum volt két benti cica elfogadása. Kizárt, hogy egy büdös, öklendező, 30 kg-os kutyát kerülgessek.
5/69 anonim válasza:
És milyen döntést vár tőled? Altatás? Menhely?
De őt is értem, ha hazamegy munka után, békét szeretne és pihenni.
Összeköltözés előtt ezt nem beszéltétek meg? Vagy mostanában robbant így le a kutya?
6/69 A kérdező kommentje:
A csámcsogás szerintem ilyen öregkori szokás. Valóban, ha lefekszik, folyamatosan cuppog, nyammog. Tényleg idegesítő, de ugye én szeretem és tudom, hogy ez az öregség miatt lett. Én viszont nem vagyok képes elaltatni, ha nem beteg, csak öreg. Azt is tudom, hogy nem mindenki bírja az ilyesmit, és meg is értem, ha most kéne döntenem egy ilyen helyzetről, egy új kutyáról. De ő már volt és tudta, úgy akarta, hogy ide jöjjünk, csak közben kiderült, hogy nem bírja.
2022. márc. 25. 17:07
7/69 anonim válasza:
Nem tudom hogy fogsz dönteni, külön is költözhettek egy időre. Viszont gondolj abba bele, s leendő férjeddel mennyire fogsz tudni majd szeretettel visszagondolni 10 év múlva a kis kedvencedre.
Ami nekem fura hogy nem régóta van hogy bepisil aminek nem lehet az az oka hogy érzi ezt az ellenszenvet? Csak kerdezem
8/69 A kérdező kommentje:
Körülbelül az elmúlt egy évben romlott az állapota, ami lehet nyilván a kora miatt (az is érthető lenne 15 évesen), de összefügghet az ideköltözéssel is, mert akkoriban kezdte el. De nem simán bepisil, hanem beleengedi a fekhelyébe. A különköltözésnek egy időre nem sok értelme lenne szerintem, mert abból már nem biztos, hogy lenne visszaút. Ez a dolog már így is, úgy is meg van mérgezve, nagyon sok konfliktus forrása volt már szegény...
2022. márc. 25. 17:12
9/69 anonim válasza:
Először vidd el az állatorvoshoz, hátha segít neki. Lehet, hogy a fogával van baj, azért csámcsog és büdös, a vizelet problémára is kaphat gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!