Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem bírja a kutyámat, lassan lehet, hogy ez dönt
a kapcsolatról. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek! Tudom, hogy sokan kategorikusan fognak ítélkezni, azt szeretném kérni, hogy ne támadjatok, nagyon tanácstalan vagyok, hasznos hozzászólásokra lenne szükségem! Van egy 15 éves kutyám, és egy két éve tartó kapcsolatom. Összeköltöztünk, eljegyeztük egymást, a párom lakásába költöztünk. A kutya benti kutya, kb 30 kg. A párom nem bírja a házban az ekkora kutyát, de próbálja/próbálta tolerálni. Érzelmi kötődése nyilván nincs. A kutya pár hónapja néha bepisil, büdös is szegény (belülről jön), toporog naphosszat, nélkülem nem hajlandó kimenni az udvarra, ha mégis, 2 perc múlva áll az ajtóban. Ha fekszik, folyamatosan csámcsog, néha öklendezik...amúgy komoly betegsége nincs. Ha elesik, akkor viszont nem tud felállni, emelni kell. Máskor meg rohangál. Annyira megmérgezte a kapcsolatunkat ez a helyzet, hogy a párom nem képes már egy légtérben lenni vele, folyton ideges, és lassan ott tartunk, hogy vagy a kutya, vagy ő. Teljesen el vagyok keseredve. Ti mit csinálnátok? Szívem szerint naphosszat sírnék. A páromat sem akarom emiatt elveszíteni, de nem találom a kiutat...
Te jó ég, hogy tudsz egy olyan igénytelen emberrel együtt lenni, aki szerint nem gáz, ha döglött madarak meg pockok vannak a házban? A 3-as válaszoló vagyok, elaltatni nyilvá nem kellene, amíg nem szenved a kutya.
2022. márc. 25. 17:28
22/69 A kérdező kommentje:
Nagyon értem, amit írtok, és az idézőjeles lecseszés is jogos, én nagyon szeretem mindkettőjüket, és igen, azt is elfogadom, hogy rohadtul érzéketlen ilyenkor. Én nem gondolkodtam azon, hogy ő vagy a kutya, ezen ő gondolkodik, illetve állít lassan válaszút elé. És könnyű kimondani, hogy akkor fel is út, le is út, azonnal menjek...nem olyan egyszerű, ha érzelmi kötődés van....és igen, még felé is, pedig látom vele kapcsolatban, amit írtok. Csak nem akarom tudomásul venni, hogy ezen múlhat egy ilyen szintre eljutott kapcsolat. Ez rohadt igazságtalan, mint ahogy az is, hogy rám ekkora terhet ró, hogy ilyenről akarná, hogy döntsek...
2022. márc. 25. 17:30
23/69 anonim válasza:
Ha elaltatod a kutyád, és majd vége lesz a kapcsolatodnak( mert egyszer vége lesz) folyamatosan azon fogsz kattogni, hogy egy ilyen ember miatt altattál egy kutyát, aki 15 évig volt a társad.
2022. márc. 25. 17:32
24/69 A kérdező kommentje:
Soha nem írtam még ilyen fórumba sem, csak annyira egyedül vagyok ezzel a problémámmal, hogy már felőrlődök és szükségem volt más emberek véleményére is, mert hónapok óta csak az övét hallom, és az nagyon egyoldalú.
25/69 anonim válasza:
Akkor vedd tudomasul hogy egy onzo farok a baratod, es kepes lenne azt mondani,hogy altasd el a kutyad,mert ot zavarja,hogy csamcsog. Ugy kiabrandulnek egy ilyen emberbol mint a huzat.
26/69 anonim válasza:
Ha szeretnél és jólesne erről beszélgetni valakivel, akkor írj rám nyugodtan.
2022. márc. 25. 17:33
27/69 anonim válasza:
A probléma az összeköltözés volt.
Lehet,hogy a kutya haláláig szét lköltöztök....bár akkor lehet,hogy jobb végleg szétköltözni. Mert lehet hogy te egy bentikutyás ember vagy a párod meg kutyátlan. Ez 2gyökeresen eltérő életmód.
Amugy az összeköltözés kinek az ötlete volt?
Mert ha az övé akkor: megprobalta nem ment. Valakinek mennie kell.
A tied? Szopás!
A jó megoldás a hozzád költözés lett volna. Ha nem bírja akkor elmegy amig van a blöki. Aztán kitaláljátok.
Ui:azért nézesdmeg a kutyát az hogy nem tud magától felállni nagyon nem jó. Az hosszu távon mást is jelezhet.
2022. márc. 25. 17:34
28/69 anonim válasza:
Te ostoba, naív ember vagy. Kegyetlenül.
Számara fontosabb a saját kenyelme, mint te. - Te elfogadod őt úgy, ahogy.
Ő nem hajlandó elviselni a kutyát a házban. - Te neked el kell tűrnöd a macskáit.
Ő kidobatná egy szerettedet. - Te meg a kapcsolatotokon aggódsz.
Különben írta valaki, miféle gazda vagy. Hát igaza van. Az a kutya nálad jobbat érdemelne. Olyat, akinek ő az első, ha lözte és egy tulok közt kell dönteni.
Lehet, hogy te érzelmileg kötődsz ahhoz a fószerhez, de hogy ő sz//rba se vesz, az biztos.
2022. márc. 25. 17:36
29/69 A kérdező kommentje:
egy barátom pl. azt mondja, hogy ő sem bírná ezeket a dolgokat, a szőrt, büdöset stb....de max megpróbálná kiszoktatni, semmiképp elaltatni...
23-as válaszoló, ez már az én fejemben is pontosan megfogalmazódott, annak ellenére, hogy én nem gondolkodom az altatáson.
A sors fintora az lesz, ahogy magamat ismerem, hogy a kapcsolat bedől, aztán szegény kutya pár hét múlva elmegy. Fáj, hogy látva látszik, hogy ez egy öreg kutya, nem 10 évig kellene elviselnie már.
2022. márc. 25. 17:36
30/69 anonim válasza:
En képtelen lennék egy kutyával együtt élni, nekem egyik rokonomnak van, az is van hogy bepisil, rám ugrik, ugat, az is büdös. En nagyon érzékeny vagyok a szagokra, az ugatasra, en 2 napot alig bírtam ki mellette…
Konkrétan nem lennék hajlandó egy ilyen kutyával együtt élni, nem r tudom mi lehet a megoldás, de megértem a párod..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!