Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik külön kasszán vannak ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik külön kasszán vannak ezt elviselik ?

Figyelt kérdés
Párommal külön kasszán vagyunk. Fele rezsit és fele kajara valót adja oda. Mivel vállalkozó rengeteget dolgozik beleértve a hétvégéket is. Ez miatt ritkán járunk el valamerre. Többségében otthon ülök hetvegen is egyedül. Főzök, mosok, takarítok és várom haza meleg kajával. Nem is lenne ezzel baj, ha kettőnkre keresne mint más családokba. De nálunk ő magára keres és van előző házasságából felnott gyereke gondolom azt szponzorálja...Sokszor belegondoltam h így nekem mi a jó ebbe ...a sok egyedül töltött hétvége,vinni a háztartást es varni mikor lesz este és jöjjön haza...
2022. márc. 17. 13:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
87%

"hol itt az igazság..."

Sehol, de van egy jó hírem! Nem muszáj ám egy ilyen kapcsolatban maradnod.

2022. márc. 21. 14:04
 82/88 anonim ***** válasza:
50%

Ez a nö nagyon ragaszkodik a vállalkozóhoz, a pénze nagyon vonzó. Nem fogod megszerezni.

A férfi röhög hogy ingyen cseléd

2022. márc. 21. 14:08
 83/88 anonim ***** válasza:
12%
Megint ragyog az általános jóindulat itt a gyk-n.
2022. márc. 21. 14:12
 84/88 A kérdező kommentje:

78#

Miért is pofátlanodtam el??

Ja h meg én vagyok a pofátlan szerinted, h nem tetszik h en viszem a háztartást egyedül még ő gyarapítja a számláját?

Ehhez én miért is nem vágok jó képet ugye

2022. márc. 21. 14:34
 85/88 anonim ***** válasza:
75%

"Ja h meg én vagyok a pofátlan szerinted, h nem tetszik h en viszem a háztartást egyedül még ő gyarapítja a számláját?"

Szerintem ez a kerdes kamu ! Csak provokalod a nepet! Ennyire senki nem lehet egyszeru!

2022. márc. 21. 14:38
 86/88 anonim ***** válasza:
77%

De jó képet vágsz hozzá évek óta.

Ha megmondanád kiadná az utad.

De te nem akarod vállalni.

2022. márc. 21. 14:38
 87/88 anonim ***** válasza:
15%
Mi koze annak , hogy ket tanyerral mwg ket gaytaval tobbet mosol ahoz , hogy neki mennyi penze van? Annyira buta vagy!
2022. márc. 21. 14:42
 88/88 anonim ***** válasza:
100%
Fogadjatok felesben takarítónőt
2022. márc. 21. 15:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!