Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik külön kasszán vannak ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik külön kasszán vannak ezt elviselik ?

Figyelt kérdés
Párommal külön kasszán vagyunk. Fele rezsit és fele kajara valót adja oda. Mivel vállalkozó rengeteget dolgozik beleértve a hétvégéket is. Ez miatt ritkán járunk el valamerre. Többségében otthon ülök hetvegen is egyedül. Főzök, mosok, takarítok és várom haza meleg kajával. Nem is lenne ezzel baj, ha kettőnkre keresne mint más családokba. De nálunk ő magára keres és van előző házasságából felnott gyereke gondolom azt szponzorálja...Sokszor belegondoltam h így nekem mi a jó ebbe ...a sok egyedül töltött hétvége,vinni a háztartást es varni mikor lesz este és jöjjön haza...
2022. márc. 17. 13:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim ***** válasza:
0%
Te miért nem vállalkozol? Ja h..elnézést.
2022. márc. 17. 14:03
 32/88 anonim ***** válasza:
13%

27,

Szerintem itt benne van hogy a férfi jól keres és ez sok nőnek imponál. Ilyenkor azt se bánja hogy elvált több gyerekkel, inkább osztozik rajta és reméli központba kerülést

2022. márc. 17. 14:04
 33/88 anonim ***** válasza:
89%
Kb 300ezret fizetek egy évben a takker csajnak aki jár hozzám és még csak meg se dughatom. Elég olcsón adod magad.
2022. márc. 17. 15:25
 34/88 A kérdező kommentje:

33 #

Tisztába vagyok vele

De ezt h közöljem vele h nem tetszik ez a felállás?

2022. márc. 17. 15:49
 35/88 anonim ***** válasza:
93%
Szívem, megnéztem egy takarítónő órabére x forint. Nekem heti y órába telik, hogy kitakarítsam a házat, kimossak, megfőzzek. Ez havi x-szer y összeg, ennek a fele, a rád eső összeg z. Mostantól majd írom pontosan és a rezsi és a kaja pénz mellett ezzel is elszámolunk.
2022. márc. 17. 15:53
 36/88 anonim ***** válasza:
100%

Béla, gyere ülj le, beszéljünk. Az a baj, hogy a házasság összes előnyét élvezed, én meg az összes hárányát viselem, ez így nem jó. Vagy átváltunk közös kasszára, vagy rendesen kiveszed a részed a házimunkából. Választhatsz. Persze forintosíthatjuk is a házimunkát, írhatom, hogy mennyi időmbe telik mindent elvégezni, és egy normális bejárónői órabérrel levonjuk az általam fizetett költségekből.

De jövő héttől felejtsd el, hogy mosok és főzök rád, takarítok és bevásárlok, miközben te a vállalkozásodat építed, amihez nekem semmi közöm.

2022. márc. 17. 16:02
 37/88 anonim ***** válasza:
89%
Hát bocs, de ha magára keres, miért szolgálod ki? Ingyen házvezetőnő vagy?
2022. márc. 17. 16:05
 38/88 anonim ***** válasza:
100%

"Zavar igen h felezgetünk...ő építi a karrierjét amihez ugye semmi közöm. Azt is titok övezi mennyi a bevétele!! De ellenben elvárja amíg ő dolgozik én otthon főzzek mire hazajön, mossak...stb."

Lehet kib.szni. Csak kihasznál téged. Te biztosítod, hogy magának kapargassa a gesztenyét.

2022. márc. 17. 16:06
 39/88 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz az ilyesmit megfogalmazni ha beszélni akarsz vele. Sanszos hogy te leszel a hülye és hogy mit képzelsz magadról. Megmondanám neki hogy nem úgy érzem magam mint ha boldog kapcsolatban élnénk. Nem vagyunk együtt minőségi időt. Úgy érzem minden más fontosabb neki és én állok a sor végén. Semmi hála nincs azért amit én otthon teszek csak hogy neki jó legyen mire haza ér. Olyan mint ha kihasználna és ha valamilyen módon nem lesz ebben változás akkor elválnak útjaink.
2022. márc. 17. 17:04
 40/88 anonim ***** válasza:
38%

13: Számlázd ki neki!

Vagy vegyél fel valakit, akit ő fizet.

Nehogymááá...

Kié az ingatlan?

2022. márc. 17. 17:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!