Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik külön kasszán vannak ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik külön kasszán vannak ezt elviselik ?

Figyelt kérdés
Párommal külön kasszán vagyunk. Fele rezsit és fele kajara valót adja oda. Mivel vállalkozó rengeteget dolgozik beleértve a hétvégéket is. Ez miatt ritkán járunk el valamerre. Többségében otthon ülök hetvegen is egyedül. Főzök, mosok, takarítok és várom haza meleg kajával. Nem is lenne ezzel baj, ha kettőnkre keresne mint más családokba. De nálunk ő magára keres és van előző házasságából felnott gyereke gondolom azt szponzorálja...Sokszor belegondoltam h így nekem mi a jó ebbe ...a sok egyedül töltött hétvége,vinni a háztartást es varni mikor lesz este és jöjjön haza...
2022. márc. 17. 13:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 anonim ***** válasza:
35%

Mondtam én hogy ez a nő a pénzre vágyik, általában azért jönnek össze egy vállalkozóval és viselnek el mindent mert a pénz az első.

Viszont a gond az hogy ilyen férfiak nem szivesen adnak senkinek semmit, de kiváltképp egy olyan nőnek aki magát sem tiszteli.

Cseléd vagy és ez jó neked így.

Mit fogsz csinálni?

A gyakorira kiirni havonta?

Attól nem lesz jobb, el kell hagynod, neki csak egy cseléd vagy, sosem lesz tiéd a pénze.

2022. márc. 21. 12:38
 72/88 anonim ***** válasza:
21%
71# tudom nem nekem irtad , de egy ilyen fajta emberrel, mint a kerdezo, en sem szivesen osztozkodnek vagy lennek nagylelku ! Nem erdemli meg !
2022. márc. 21. 12:43
 73/88 anonim ***** válasza:
100%
De akkor ne főzz rà, ne moss rá, hétvégén dolgozz te is. Hát nem kötelező semmi sem.
2022. márc. 21. 12:50
 74/88 A kérdező kommentje:

72#

Te biztos akkor szívesen csinálnád éveken át, h hétvégén is otthon ülsz egyedül mosol, főzöl, takarítasz, rendezed az ügyes bajos dolgait valakinek! Akivel aztán ha csináltok épp közös programot elkéri a felet! És még en jövök ki szarul ebből a kérdésből, h milyen ember vagyok ha ez nekem annyira nem tetszik....

2022. márc. 21. 12:54
 75/88 anonim ***** válasza:
77%

Azért jössz ki belőle furcsán mert a pénzért megcsinálnád.

Illetve az is fura hogy ezt csinálod évek óta és nem mered vele ezt megbeszélni, holott alapnak kellene lenni, hogy kommunikáltok. Én nekem ha valami nem tetszik akkor azt rögtön vagy napokon belül közlöm

2022. márc. 21. 13:02
 76/88 anonim ***** válasza:
100%

Kit izgat?

Elmondhatatod, hogy ő a pasid, és kész

Most már biztos vagyok, hogy ok van ezekre, jól teszi. Eddig sajnáltalak amugy

2022. márc. 21. 13:03
 77/88 anonim ***** válasza:
76%
Azért jössz ki szarul ebből, mert önként csinálod. Leírod, hogy nem igazságos, hogy te csinálod a láthatatlan munka 100%-át. Valóban nem az. És továbbra is csinálod. Vagy elhagyod, vagy ki fog használni amíg nem talál mást, akit ugyanúgy kihasználhat, plusz még újdonság is.
2022. márc. 21. 13:06
 78/88 anonim ***** válasza:
31%

Kerdezo ! Nem bizik benned , es nem vagy egyenrangu , legalabbis nem gondol annak! Mit nem ertessz?! Huzzal dolgozni es teremtsd meg magadnak ! Senkire nem kotelezo mosni fozni! Gondolom mielott veled volt is megoldotta. Te onkent es dalolva foletted ezt a haziasszony szerepet mert azt hitted ezert cserebe jar neked a vagyonabol . Milyen kozos celokrol hablatyolsz? A faszinak megvan mindene . Plussz egy gyereke, rola kell gondoskodnia es ot kell tamogatnia , nem teged, te egu felnott no vagy ! Teremtsd meg szepen magadnak a dolgokat .

Azert kell kifizetned a programok felet mert kulonben elpofatlanodnal , mar most is az vagy csak nem mered a koveteleseidet

a szemebe mo dani ! Meghuzta a hatarait es igaza van ! Ez a kerdes a bizonyitek ra!

2022. márc. 21. 13:26
 79/88 anonim ***** válasza:
47%
Tok mindegy, dobja-e. Ennyi jar, ennl jobbat nem szerez
2022. márc. 21. 13:33
 80/88 anonim ***** válasza:
100%

Beszéltetek otthon mostanában erről a házimunka vs. közös hétvégi szabadidő, programok témáról?

Van bármi változás, vagy változatlanul önként, dalolva sikamikálsz, sütsz-főzöl mint egy htb. feleség?

2022. márc. 21. 13:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!