Van olyan férfi aki évekig elviseli következmény nélkül hogy anyuka a gyerekkel/gyerekekkel alszik ő meg a kanapén?
Nekem van ilyen ismerősöm.
5, 3, és 1 évesek a gyerekek, az első születése óta külön alszanak, most anyuka a legnagyobbal és a legkisebbel, apa a középsővel.
Valahogy megcsinálták a két kisebbet is, látszólag boldogan, szeretetben élnek, de nem látok bele a mindennapjaikba.
Mi megbeszéltük, hogy külön alszik majd a gyerek. Aztán amikor hetek óta 5-10 alkalommal ébredt este, akkor a férjem mondta hogy kell valamim megoldás mert bealszik a munkahelyén is kirúgják. Ahhoz viszont ragaszkodott, hogy sem én, sem ő nem költözik ki a hálószobából.
Nálunk csak az első 3 hónap aludt velünk a babánk, aztán beállt a napirend és már kényelmetlen volt. Szerencsére hamar átszokott a saját ágyába :-)
Évekig nem tudnám elképzelni. Nem a szex miatt, hanem az intimitás miatt.
Viszont barátnőm kezdetektől a lányával alszik, mégis született még egy gyerekük, szóval megoldották :-)
Én nem tartom egészséges dolognak.
na de itt nem az van hogy VELÜK alszik a gyerek hanem hogy apuka meg MÁSHOL alszik...
ez belefér abba a kategóriába hogy mindent a gyerekért meg a gyerek a legfontosabb onnantól hogy egy pár közösen vállal gyereket?
Jogos igény a nőtől hogy a pasi igenis fogadja el hogy a gyereknek anya kell éjjel is mert úgy érzi biztonságban magát (vagy nem tudom milyen indok van rá) ? Vagy a pasitól lenne jogos igény hogy a felesége a PÁRJa IS legyen továbbra is, ne csak a gyerekei anyja?
Én is elképzelhetetlennek tartom.
De nem vagyunk egyformák: ha évek óta működik, főleg úgy közben születik még gyerek, akkor elhiszem hogy közös döntés és mind a két félnek megfelel. Ha pedig az egyiknek nem, akkor álljon a sarkára.
Nálunk anyukám költözött le az emeletről a földszintre. Azért, mert a lépcsőn nem bírt felmenni, mivel a csontritkulása sajnos eléggé előrehaladott. Neki a lépcsők megmászása nem csak otthon, hanem máshol is nagy fizikai megterheléssel jár.
Lenti szobában alszik, apukám pedig fent.
Igaz, a testvéremmel már huszonévesek vagyunk, nem lakunk már rég otthon, családunk is van, de ez így alakult.
Nem kezdetektől volt így. Amikor még 18 voltam, együtt aludtak.
Viszont nem egy korombeli ismerősöm van, akinek a szülei egészen kicsi koruk óta nem alszanak együtt. Indokot nem tudom miért, lehet pl. emiatt is, ami a szüleimnél van.
Ellenben, ha az elhidegülésről van szó, akkor azt sem értem, hogy minek 3 gyermek?! Miért nem elég egy?
Sokan úgy vannak a dologgal, hogy együtt maradnak, a gyermek érdekeit nézve.
Viszont a gyerek is felnő egyszer, és nem hül*ék a gyerekek.. nem hinném, hogy ez a szülők különalvása olyan jót tenne bármelyik korú gyereknek is.
Ebből nekem az jön le, hogy a szülők között nincs jó kapcsolat és nincs egyetértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!