Van olyan férfi aki évekig elviseli következmény nélkül hogy anyuka a gyerekkel/gyerekekkel alszik ő meg a kanapén?
a különalvással semmi bajom-férjem sokat forgolódik,kijár pisilni,nem birja a meleget. most jöttünk rá milyen jó is igy,mivel a 2 hós pici a hálónkban lakik, a 2 nagy van 1 szobában,férjem a nappaliban. viszont etől függetlenül nem minden éjjel van igy én szoktam kimenni mellé a nappaliba. ahogy meg tudjuk oldani,olyan helyre költözünk,ahol a picinek is lesz külön szobája és opció legyen ne kényszer a különalvás.
viszont a ha egy nő inkább alszik egy ágyban a gyerekkel mint a férjével,az nagyon gáz!!
hosszú távon elhidegülés és tuti a megcsalás-férj részéről hisz anyukának az a jó ha a gyereke bújik hozzá. az meg h csak összehozták atöbbi gyereket is: néha mindenkinek jóelisk d...ni nem? anyukának is. vagy apukát tenyészlónak tartja csak
pont az a lényeg,h anyuka lesz...ja apukát. vagyis nem érdekli megy-e vagy marad. ha meg lelép lehet rá köpködni h milyen szemét h ezért lelépett. holott a csaj zavarta el.
nekem is fontosak a gyerekeim,de csak abban helyezem őket a férjem elé amiben muszáj
Micsoda kommentek.
Én csak azt tudom, nem félek attól, hogy a férjem elhagy, mert a gyerek velünk alszik. Szólásszabadság van, ha jelezné, hogy bántja, megbeszéljük, de ha ez neki indok, hogy "másik anyukát" keressen, akkor menjen is. Egyeseknek mindig a könnyebb út az egyértelmű.
Én mondjuk nem kifogást keresek, próbáljuk megoldani, amit meg kell, teszem hozzá, albérletben vagyunk, csak egy szobánk van, én meg világéletemben azt szerettem volna, ha a gyereknek kezdettől fogva van külön szoba. Ez nem megoldható jelenleg. De ha nincs alkalom, vagy kedv, attól még nem kell falnak menni.
"csak abban helyezem őket a férjem elé amiben muszáj"
????
Nálam egy szinten van mindenki, férj és gyerek is. És ők egységesen foglalják el az első száz helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!