Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan férfi aki...

Van itt olyan férfi aki anyósánál lakik, hogy jön ki vele? Miért csak a nők költöznek anyóshoz?

Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 08:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
18%

Én olyanról sem hallottam, hogy egyáltalán ők odaköltöznének.

Ez melyik filmben volt? :D

2012. dec. 11. 08:59
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Nem csak a nők költöznek, mi a férjemmel egy évig anyuéknál laktunk, míg épült a házunk. Jól kijöttek egymással, ahogy azóta is.
2012. dec. 11. 09:00
 3/12 anonim ***** válasza:
43%
Nem csak a nők költöznek, többnyire úgy rendezkednek a családok, ahogy a helyzet hozza. Mint a barátnőm nővéréék is. A szülői ház felső szintjén laknak, teljesen különállóan, külön bejárattal, azt hiszem, csak a konyha közös. Lent lakik a nagymama/anyós a kisebbik lánnyal, aki a barátnőm. Jól kijönnek, mert ahogy a nővért ismerem, nem az a típus, aki engedné, hogy az édesanyja vagy bárki túlságosan belefolyjon az életükbe. A párja is hozzá hasonló habitusú ember.
2012. dec. 11. 09:33
 4/12 anonim ***** válasza:
64%

Nálunk is úgy van ahogy mondod kérdező. Nekem kellett a páromhoz költözni, mert neki volt külön szobája. Én jól kijövök velük, párom is elvan az én szüleimmel, ha náluk vagyunk.

24/N és 22/F

2012. dec. 11. 09:49
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
Nálam is itt lakik a vejem,és nagyon jól kijövünk,,Egy a titka bármelyik szülőnél is laknak,,HAGYNI KELL ÉLNI A FIATALOKAT!!!
2012. dec. 11. 09:50
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
A férjem hozzánk kööltözött, neme gyszerű egó, férfibüszkeség, apaszerep, mind mind megoldásra várnak és nekem ebben partner kell legyek. Anyával nincs gond, inkább a férjem bunkóskodik sokszor, de megoldjuk, jobb lenne külön, de anya egyedül él egy nagy házban és azért nem fogok albérletbe kültözni, hogy este 6-9ig ne legyünk egy fedél alatt külön konyha, fürdő, nappali és hálószobán van.
2012. dec. 11. 10:23
 7/12 anonim ***** válasza:
57%
Unokatesóm egy évig lakott az anyjánál a pasijával, amíg építkeztek. A végére kicsit feszült volt már az anyuka, de megoldották. Távolabbi családban olyat tudok, hogy a férfi költözött a nő családjához, beteg anyuka lakott még ott, akkor őt ápolták, és akkor a nő kizárolagosan örökölte a házat az ápolás fejében. De igazából a férfi csak azóta törődik normálisan a házzal, amióta anyós meghalt, előtte nem tudta magáének érezni, hiába csak ő volt férfi a háznál.
2012. dec. 11. 10:32
 8/12 anonim ***** válasza:
09:50 bár az én "anyukám" is így gondolkodna. Engem a nagyim nevelt fel, őt tekinti a párom az anyósának. Együtt élünk de nagyon nehezen jönnek ki, nem csak ők, hanem én is a nagyimmal. Egyre öregebb, feledékenyebb, nemrégen meghalt a férje, akkor még rosszabb lett a helyzet, szóval nehéz...
2012. dec. 11. 12:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Az én párom is anyósnál lakik, azaz az én szüleimmel már egy éve, de januárban költözünk. Nagyon jól megvannak együtt, anyukám fiaként kezeli a páromat, sose volt még konfliktusuk.
2012. dec. 11. 12:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi is anyuékkal lakunk,sőt apukám is anyuékhoz költözött anno.Férjem is,és apu is jól kijönnek az anyósaikkal.A férjem talán egyszer balhézott össze vele,de akkor is azért,mert mellettem áll ki(mert rólam sajna nem mondható el,hogy rózsás a viszonyom anyuval)
2012. dec. 11. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!