Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan férfi aki évekig...

Van olyan férfi aki évekig elviseli következmény nélkül hogy anyuka a gyerekkel/gyerekekkel alszik ő meg a kanapén?

Figyelt kérdés
Van itt olyan akinek így ment a házassága évekig? Ezt valóban van olyan hús vér férfi aki kibírja? Nem jut eszébe az hogy az asszony direkt szervezte így a dolgokat, kényelmesebb neki a gyerekre fogni hogy nem akar apával aludni? Milyen kapcsolat ez így, nem inkább olyan mint egy barátság ahol közösen nevelnek gyerekeket?
2012. dec. 13. 14:18
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
81%

Nálunk anyuék mindig is külön aludtak, pedig nem rossz a házasságuk.

Miután felújították a házat reméltem, hogy végre lesz egy külön szobám, és kicsit elúzódhatok mikor magányra vágyom.

Erre anyum beköltözött hozzám, mert a testvérem egyedül akar lenni.

2012. dec. 13. 15:04
 12/30 anonim ***** válasza:
22L
2012. dec. 13. 15:05
 13/30 anonim ***** válasza:
84%

Ez valami új hobbi az ősanyáknál, hogy a gyereknek törést okoz, ha nem aludhat anyucival?!

24 éves vagy és gyerekkoromban kiröhögték általában azokat, akik az anyukájukkal akartak aludni, 30 gyerekből ha 1 ilyen volt. Hogy a búbánatba fog megtanulni önállósodni meg a saját lábra állni az a szerencsétlen gyerek később, ha még saját ágya sem lehet?

IGen, előfordul, hogy megijednek a vihartól, akármitől, 1-2-szer mindenhol belefér, hogy anya és apa között alszik a kisgyerek. De az, hogy minden napi rutin szinten ez megy, az beteges.

A legnagyobb probléma ezzel az, hogy az ilyen "anyák" kihasználják ezt a helyzetet, ahogy már valaki is írta, hogy ne kelljen z apukával lenni. Mivel ha a gyerek érdekeit néznék, akkor megpróbálnák elmagyarázni neki, pl. mesékkel vagy más módon, hogy egyedül aludni jó és nem kell félnie (az én gyerekkoromban ezt még így csinálták, pl. a húgom is félt egyedül, így ő aludhatott kislámpával, egy idő után pedig tudott már nélküle is). Ehelyett inkább betegesen próbálják magukhoz kötni a gyereket...

2012. dec. 13. 15:08
 14/30 anonim ***** válasza:
85%
le vagy maradva, utolsó, már minden törést okoz a gyereknek, az is, ha élete első három évében lát más embert az anyján kívül, vagy beszél hozzá más az anyján kívül, és nincs napi 16 órában az anyja hátára ragasztva :D nem tudom, ezeknek milyen életük lehetett a gyerek előtt.
2012. dec. 13. 16:50
 15/30 anonim ***** válasza:
84%
Szerencsétlen mai gyerekek :D
2012. dec. 13. 16:53
 16/30 anonim ***** válasza:
77%
a testveremeknek ket lanyuk van,az egyik mar kulon alszik,o mar 10 eves,de addig,es most jol figyelj negyen aludtak egyrakason es nem panaszkodtak,hogy nem fernek el,vagy igy tul kenyelmetlen,az egesz a hozzaálláson mulik,nem tudom,hogy en tudnek e igy aludni,de nekik igy evekig jo volt
2012. dec. 13. 17:45
 17/30 anonim ***** válasza:
57%
elozo vagyok:a toresrol meg annyit hogy a felesegednek nincs ki mind a negy kereke,ez egy olcso es nagyon buta kifogas,szerintem csak rafogja,de ha tenyleg igy hiszi,akkor kerdezzen meg errol egy gyerekorvost,pszichologust
2012. dec. 13. 17:50
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
biztos van, igen. Szőnyeg alá söprik a problémákat. Én is hallottam ilyenről és nem firtattam.
2012. dec. 13. 21:34
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nő vagyok, de megörültem volna ilyen baromságtól. Nekem 3 van. A szülés után hazamentünk, soha nem aludtam egyikkel sem 1 percet. Ő külön szobában. Este én aludni akarok és a gyerek is. Igaz nekem jó volt, két hónap után már esti lefekvés után csak délelőtt 10-r keltek. Sokkal nyugodtabb így mindenki. Ettől még nem okoztam törést nekik, ja és nagy szülő se kellett.
2012. dec. 13. 23:45
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
számomra ez elképzelhetetlen, egyedülálló anyaként nevelem az ikreimet (24 hónaposak), de még így sem alszunk egy ágyban, nem igénylik. Egy szobában alszunk ugyan, mivel egyelőre sajnos egy szobás lakásban lakunk, de tavasszal költözünk, így ez is lassan megoldódik és lesz egy kis terük nekik is, nekem is. Ha lenne férjem, vele aludnék. 26/L
2012. dec. 14. 02:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!