Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik külön kasszán vannak ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik külön kasszán vannak ezt elviselik ?

Figyelt kérdés
Párommal külön kasszán vagyunk. Fele rezsit és fele kajara valót adja oda. Mivel vállalkozó rengeteget dolgozik beleértve a hétvégéket is. Ez miatt ritkán járunk el valamerre. Többségében otthon ülök hetvegen is egyedül. Főzök, mosok, takarítok és várom haza meleg kajával. Nem is lenne ezzel baj, ha kettőnkre keresne mint más családokba. De nálunk ő magára keres és van előző házasságából felnott gyereke gondolom azt szponzorálja...Sokszor belegondoltam h így nekem mi a jó ebbe ...a sok egyedül töltött hétvége,vinni a háztartást es varni mikor lesz este és jöjjön haza...
2022. márc. 17. 13:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 anonim ***** válasza:
32%

Én nem értelek. Ha közös lenne a kassza akkor nem számítana, hogy egyedül vagy hétvégén? Akkor elég lenne ha csak főzöl, mosol takarítasz és várod?

Nem értem mi a köze a kasszának ahhoz hogy mennyit vagytok együtt hétvègén. Én azt kértem a férjemtől hogy legyen munkaideje és legyen szabaideje, attól hogy vállalkozó ne dögöljön bele a munkába. Pénztől függetlenül. Megértette és bevezettünk egy rendszert. Nem normális egyedül tölteni a szabadidőt, programok, kikapcsolódás nélkül. De ha te nem szólsz neki, akkor ki szóljon én? Miért nem beszéled meg vele hogy pl minden vasárnap közös? Minden este is legyen időkorlát , de ne a pénz miatt hanem mert szereted és nem akarod hogy káputt legyen idő előtt.

2022. márc. 17. 13:27
 12/88 anonim ***** válasza:
100%

Mióta vagytok együtt?

Egyébként én ebben csak akkor látok problémát, ha a házimunkát nem osztjátok meg ugyanígy.

Ha nem régóta vagytok együtt, akkor nem várható el, hogy mindent hazaadjon.

De tőled sem várható el, hogy mindent te csinálj, és ne tudj sehova elmenni emiatt.

Én első körben megbeszéltem vele, hogy rendben, külön kassza, de akkor az otthoni dolgokból is vegye ki a részét. Persze csak akkor, ha ez nincs meg.

Ha megvan, vagy amikor meglesz,akkor meg keresnék külön programot, vagy akár külön munkát.

2022. márc. 17. 13:29
 13/88 A kérdező kommentje:

8-9 # teljesen így van!

Zavar igen h felezgetünk...ő építi a karrierjét amihez ugye semmi közöm. Azt is titok övezi mennyi a bevétele!! De ellenben elvárja amíg ő dolgozik én otthon főzzek mire hazajön, mossak...stb.

2022. márc. 17. 13:32
 14/88 anonim ***** válasza:
100%
hát jó nagy hül.ye vagy..
2022. márc. 17. 13:35
 15/88 anonim ***** válasza:
87%
Ilyen férfira nem lehet számolni, te csak cselédje vagy! Családja már van.
2022. márc. 17. 13:35
 16/88 A kérdező kommentje:

11 # nem értem miért nem látod a különbséget..

Aki közös kasszán van ott apuka dolgozik haza adja és mindketten profitálnak belőle. Nálunk csak a páromé cserébe én addig főzzek rá, mossák rá magyarul mint csak egy cseléd

2022. márc. 17. 13:39
 17/88 anonim ***** válasza:
100%

Mire vársz még?

Elvált férfi van családja és az nem te vagy.

Cseléd aki az éveit vesztegeti el

2022. márc. 17. 13:41
 18/88 anonim ***** válasza:
3%
Amúgy már ne haragudj de ha ő dolgozik hétvégén, te meg otthon vagy , még szép hogy te fozol mosol takarítasz...ameddig ő IS dolgozik..
2022. márc. 17. 13:48
 19/88 anonim ***** válasza:
100%
Írj neki számlát, hogy a mosás ennyi, takarítás ennyi, meleg kaja főzése naponta ennyi. Ha nem tetszik neki, akkor lapát. Vegyen fel házvezetőnőt. Annak meg semmi értelme, hogy kettesben nem töltötök szinte semmi időt. Már most is egyedül vagy, csak még ki is szolgálod ingyen őfelségét. Ha dolgoztat, akkor fizessen érte, vagy menjen a francba.
2022. márc. 17. 13:51
 20/88 anonim ***** válasza:
10%

Mivel ezt írtad hogy : "Aki közös kasszán van ott apuka dolgozik haza adja és mindketten profitálnak belőle. Nálunk csak a páromé cserébe én addig főzzek rá, mossák rá magyarul mint csak egy cseléd"

Most akkor ő is elvárja hogy te is bele tedd a saját részed a közösbe? Mert ez így jött le hogy te elfáradt hogy ő a saját részéből is adjon neked miközben ne nem adsz a tiédből

2022. márc. 17. 13:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!