Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik külön kasszán vannak ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik külön kasszán vannak ezt elviselik ?

Figyelt kérdés
Párommal külön kasszán vagyunk. Fele rezsit és fele kajara valót adja oda. Mivel vállalkozó rengeteget dolgozik beleértve a hétvégéket is. Ez miatt ritkán járunk el valamerre. Többségében otthon ülök hetvegen is egyedül. Főzök, mosok, takarítok és várom haza meleg kajával. Nem is lenne ezzel baj, ha kettőnkre keresne mint más családokba. De nálunk ő magára keres és van előző házasságából felnott gyereke gondolom azt szponzorálja...Sokszor belegondoltam h így nekem mi a jó ebbe ...a sok egyedül töltött hétvége,vinni a háztartást es varni mikor lesz este és jöjjön haza...
2022. márc. 17. 13:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy vele és miért csinálod ezt?
2022. márc. 18. 10:14
 52/88 anonim ***** válasza:
100%

"Többségében otthon ülök hetvegen is egyedül. Főzök, mosok, takarítok és várom haza meleg kajával."

"Akik külön kasszán vannak ezt elviselik?"

Nem kell semmit sem elviselni. Az életet élni kell, és lehetőleg élvazni.

Te mit élvezel az életedben?

2022. márc. 18. 10:17
 53/88 anonim ***** válasza:
0%

Na most ha ő a lakás tulaja, akkor miért neked adja ezeket oda?

"Fele rezsit és fele kajara valót adja oda."

Nem te kéne ezeket odaadd neki?

2022. márc. 18. 13:38
 54/88 anonim ***** válasza:
89%
Azért utolsó, mert őfelsége még arra is lusta, hogy a csekkeket ő fizesse be, hiába az ő lakása. Na meg a bevásárlást is a kérdezőre hagyja, hiszen ő főz.
2022. márc. 18. 13:41
 55/88 anonim ***** válasza:
6%

54: De hogy alakul ez így? 2022. jan. 23-ig a tulaj intézi a saját ingatlanát (pl. a saját számlájáról vannak automatikus átutalások beállítva a pontos összegekkel), majd odaköltözik valaki, akinek gőze nincs az ingatlan dolgairól, és akkor a tulaj átszervezi hozzá a dolgokat, átiratja az órákat a nevére, megszünteti az átutalásokat, és a nő számlájára szervezi, többé nem vásárol be saját magára, stb.?

Egyértelmű a kérdésből, hogy itt semmit nem beszéltek meg, ez pedig elég precíz megbeszélés után lehetne csak így, hogy a nő intéz mindent, csak mert odaköltözött...

Egyszerűbb csekket is befizetni százharmincnegyedjére annak, aki kezeli a lakást, mint delegálni a munkát sok magyarázattal...

A GYIK-eseknek márt hobbija nem tudható dolgokat a Kérdező helyett megválaszolni?... Nem lehetne megvárni, hogy Ő elmondja, ténylegesen hogyan van??

2022. márc. 18. 13:47
 56/88 A kérdező kommentje:
Én fizetem be a csekkeket és én járok boltba. Ezért a felet ezekre odaadja.
2022. márc. 18. 13:51
 57/88 anonim ***** válasza:
86%

Tessék, a választ megkaptad. Nem lőttem mellé, csak logikusan gondolkoztam.

2022. márc. 18. 13:53
 58/88 A kérdező kommentje:
57 # Teljesen jól gondoltad
2022. márc. 18. 13:59
 59/88 anonim ***** válasza:
82%
Lehet , hogy en vagyok hulye, de mi koze a kulonkasszanak ahoz , hogy te sokat vagy egyedul , egyedul viszed a haztartast , es kizsakmanyolva erzed magad? Ha nem kulonkasszan lennetek akkor nem lennel maganyos, es nem erezned magad kizsakmanyolva?
2022. márc. 18. 19:23
 60/88 anonim ***** válasza:
27%

Téged az zavar hogy ő tele van pénzzel és te nem kapsz belőle. Mert ha közös kassza van akkor szívesen főzöl és vagy egyedül.

Láttad a pénzes vállalkozó faszit és gondoltad megcsíped. Csak nem jött össze ahogy vártad. Gondolom több ilyen nővel találkozott már és tudja mi a helyzet. Dolgozz te is hétvégén akkor több lesz a pénzed.

Amúgy milyen kapcsolat az ahol nem tudod ezt felhozni? Szoktatok beszélgetni?

Ha ennyire szar az életed hàt ne főzz, ha ennyire nehéz feladni a csekket hát ne add fel neki. De olyan szinten függsz hogy az ő házában élsz, gondolom nincs hova menned.

2022. márc. 18. 23:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!