Hogyan lehet könnyen elviseli egyetlen baba nélküliként egy babás összejövetelt?
Augusztusban lesz egy több napos egy baráti összejövetel. Mindenkinek van babája, csak nekünk, és egy másik párnak nincs. Ők pár napja bejelentették, hogy a lány állapotos.
Így mi maradtunk a férjemmel a baráti társaságban, akiknek nem jött még össze a baba. :(
Tavaly még több pár küzdött a babáért, akkor könnyebb volt, mert megbeszéltük, ki milyen praktikákat használ, stb. Most viszont én leszek az egyedüli, aki hosszú ideje nem tudott teherbe esni.
Nem bántani akarom őket, és irigy sem vagyok, csak elszomorodom, amikor arra gondolok, hogy nekünk még nem jött össze. Ráadásul így minket fognak folyamatosan kérdezgetni, hogy nálunk miért nincs még baba.
Hogyan "éljem" túl ezt a pár napot?
Szerintem maradjatok otthon, mert ez így elég kellemetlen.
Legalább otthon tehettek azért hogy összejöjjön a baba!:)
én is azt mondanám elvileg,hogy nyugodtan menjen el, ne bánkódjon emiatt -- HA (!) még nem lettem volna ilyen helyzetben.
mert gyakorlatban bizony egész más, mint elméletben.
vannak olyan összejövetelek, amikre néha bizonyos okokból muszáj elmennem, és nemcsak hogy én vagyok az egyetlen gyermektelen, de én vagyok az egyetlen, aki mindig pár nélkül érkezik.
bár amúgy rendben van az önbizalmam, egy ilyen gyerekes összejövetel egy gyermektelen nő számára nagyon kínos tud lenni. úgy érzem, én vagyok az egyetlen kívülálló a sok normális, tökéletes élettel rendelkező ember között, borzasztóan nehéz, mert ezután az önbecsülésem mindig zuhan, akkor is, ha nem szeretném, és ha rákészülök. ezért mindig csak rövid ideig maradok ilyenkor. az egész összejövetel pár órás, én még azt is nehezen viselem, pár napba egyáltalán nem mennék bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!